Ce s-a întâmplat înainte de interviul lui Tedorovici de la DCNews. ”GREȘEALĂ! Se blochează orașul!”
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Invitat la interviurile DC News, Eugen Teodorovici a vorbit despre modul în care sărbătoarea de 1 Decembrie a fost organizată în acest an de către autorități, în contextul pandemiei.

Emisiunea, programată pentru ora 12.00, a început cu o întârziere.

„Față de dumneavoastră mi-am cerut scuze, trebuie să îmi cer scuze și față de cititori și față de telespectatori. Se face repetiție pentru 1 Decembrie, pentru ceremonia domnului președinte. Doamne, Dumnezeule, am sperat că, dacă vine domnul Nicușor Dan, nu va mai accepta astfel de lucruri”, a spus Bogdan Chirieac.

Eugen Teodorovici, despre paradă

Cine sunt principalii consumatori ai unui astfel de eveniment? Copiii, oamenii în vârstă, cei care au participat în luptele acestei țări. Nu poți să privezi copiii, bunicii de un astfel de eveniment important și tu să faci o paradă pentru cine? Pentru 400 de oficialități, ambasadori și parlamentari. Ori o faci și o transmiți TV, ori fă-o și las-o și pentru copii și pensionari, care trăiesc acest eveniment. Nu pentru ambasadori.

Este o greșeală! Pe de o parte, pentru că se blochează orașul, cum am spus. Pe de altă parte, pentru că acolo merg parlamentari și ambasadori”, a spus Eugen Teodorovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel