Ce s-a întâmplat cu George Vasiliu (USR) după ce s-a vaccinat împotriva Covid-19. Iubita lui vine cu precizări: Vă rog să dați share la mesajul meu
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
George Vasiliu
George Vasiliu
George Vasiliu, cel mai tânăr consilier local al Sectorului 2, a murit la vârsta de 25 de ani.

Și pentru că mulți s-au folosit de moartea lui pentru a-și face capital politic spunând că tânărul a decedat pentru că se vaccinase împotriva Covid-19, iubita sa, Teodora, a transmis un mesaj prin care a zis că tocmai serul i-a prelungit viața.

În plus, George Vasiliu, membru USR, avea cancer cu mult timp înainte să apară Covid-19 sau vaccinul în România.

„Să vă fie rușine tuturor celor care faceți din moartea iubitului meu ceva politic! Nu pot să cred că sunt nevoită să fac postarea asta acum. George NU a murit de la vaccinul anti-covid. George avea cancer în stadiul 4 terminal dinainte de a exista covid în România sau vaccinurile.

Nu a avut niciun simptom înainte de diagnostic. Nu fuma, nu bea excesiv, dona sânge regulat. A avut cancer gastric cu o metastază de 16 centimetri pe ficat de la început, care pe parcursul timpului cu tratamentele medicilor s-a tot micșorat până acum câteva săptămâni când a reînceput să crească.S-a vaccinat fiindcă era în grupa de risc, cu imunitatea extrem de scăzută din cauza bolii și a tratamentelor. Datorită vaccinurilor, a făcut covid ASIMPTOMATIC o singură dată în toți cei 2 ani de luptă. El era din categoria care ar fi ajuns în spital cu covid și nu ar fi supraviețuit, iar vaccinurile și tinerețea l-au ajutat să nu ajungă deloc la spital atunci.

Luni întregi nu am ieșit din casă, nici măcar la magazin, pentru a-l proteja. Imediat după ce și-a făcut vaccinurile, tumorile lui scădeau în continuare, ba chiar scădeau cu o viteză extrem de rapidă și am auzit în vremea aia și cuvântul remisie. George a câștigat lupta asta fiindcă a reușit să trăiască 2 ani frumoși alături de noi, în condițiile în care lupta asta era o luptă de câteva luni maxim. A adus speranță acolo unde nu era nicio speranță. A dus o luptă mai mare decât el și decât oricine și pentru asta merită respect. Vă rog, dacă vedeți postări nerespectuoase la adresa lui să dați share la mesajul meu. Eu nu pot comenta peste tot. Mulțumesc!”, a scris Teodora pe Facebook.

VEZI ȘI: Derapaj grav după moartea lui George Vasiliu (USR), arhitectul în vârstă de 25 de ani - https://www.dcnews.ro/derapaj-grav-dupa-moartea-lui-george-vasiliu-usr-arhitectul-in-varsta-de-25-de-ani_900505.html

Arhitectul George Vasiliu avea doar 25 de ani și, în 2020, a candidat pentru Consiliul Local București Sector 2 din partea USR. Tânărul avea planuri mari în politică. Din păcate, drumul său aici s-a încheiat. Când a candidat, în 2020, era cel mai tânăr candidat din Municipiul București.

„Am intrat în politică pentru că am văzut cum este condus Bucureștiul și nu pot tolera o administrație profund coruptă și incompetentă să ia decizii pentru mine. Așa că am ales să candidez în baza unui program care poate să fie realizat în 4 ani de mandat: sensuri unice pentru eficientizarea traficului și crearea locurilor de parcare și reabilitarea spațiilor verzi existente. Sunt cel mai tânăr candidat din Municipiul București și cred că schimbarea sistemului din interior e singura variantă reală pentru a îmbunătății lucrurile în Capitală”, spunea George Vasiliu.

George Vasiliu era coordonator la „Străzi pentru Oameni”, un ONG de promovare a străzilor pietonale, pistelor de biciclete și transportului alternativ.

Mama sa a anunțat decesul: „Copilul meu perfect, iubitor, bun a trebuit să plece spre lumină.Te iubește Mimi până la cer și înapoi”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel