Ce rochii de mireasă se poartă în sezonul 2021-2022? (P)
Data publicării:
Autor: Editor Team
WhatsApp
Nunta este un eveniment important din viața oricărei persoane, însă miresele acordă o importanță deosebită acestei zile din viața lor tocmai pentru că se află în centrul atenției și trebuie să strălucească. 

Rochia de mireasă este unul dintre elementele principale în organizarea unei nunți, care trebuie să se concentreze pe stilul personal și pe versatilitate.

Indiferent de trecerea anilor, rochia de mireasă și-a păstrat importanța și simbolistica. Miresele vor să aleagă un articol vestimentar în care să arate excelent, dar nu trebuie să omită și confortul. În sezonul 2021-2022, cele mai populare rochii de mireasă se definesc prin combinația stilurilor clasic și modern.

Rochiile de mireasă cu aplicații florale

Una dintre cele mai interesante și populare propuneri pentru miresele din acest sezon este reprezentată de rochiile de mireasă cu aplicații florale din dantelă sau alte materiale. Acestea sunt preferate de o mulțime de mirese pentru că au un design aparte și sunt remarcabile prin stilul distinct. Detaliile unice ale aplicațiilor și broderiilor florale stau la baza popularității acestui tip de rochii de mireasă.

O altă aplicație foarte populară a rochiilor de mireasă preferate din acest an sunt fluturașii. Aceștia adaugă o notă de inocență și tinerețe ținutei, fiind un detaliu de efect.

Rochiile de mireasă prințesă

Se pare că rochiile de mireasă tip prințesă nu se vor demoda prea curând. Acestea se află și în topul preferințelor din acest sezon, multe mirese purtând acest model deosebit de rochie care reprezintă de-a dreptul o combinație între stilul clasic și stilul modern. Strâmte pe talie și voluminoase de la șold în jos, rochiile de mireasă din această categorie se înscriu cu succes pe lista celor mai căutate rochii. Acestea pot fi atât simple, cât și sofisticate, cu trenă și aplicații deosebite.

Rochiile de mireasă sirenă

La fel ca în cazul rochiilor de tip prințesă, rochiile de mireasă sirenă rămân printre cele mai populare rochii și în acest sezon. Concepute pentru a pune în evidență silueta miresei, aceste rochii mulate pot fi alese într-o varietate de stiluri: cu sau fără mâneci, cu decolteul închis sau deschis, cu sau fără aplicații brodate ori mărgele. Rochiile de mireasă de tip sirenă pot fi completate de accesorii inedite care să scoată și mai mult în evidență design-ul și broderia.

Rochiile de mireasă simple

Tot mai multe mirese se află în căutarea unor rochii care să denote simplitate și eleganță. În acest sezon, rochiile de mireasă simple se află în tendințe și se remarcă nu numai prin eleganță, ci și prin versatilitate și minimalism. Mai ales în acest an, s-a observat o preferință pentru rochiile simple. Multe mirese au ales să renunțe la ideea de mărgele, dantelă și aplicații strălucitoare, preferând un stil și o croială mult mai simple, dar impecabile.

Acestea sunt cele mai căutate categorii de rochii de mireasă pentru nunțile din sezonul 2021-2022. În unele privințe, tendințele s-au modificat și s-au adaptat pe cerințele mireselor moderne, însă anumite stiluri și croieli par să rămână veșnic la modă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel