Ce riscă Simona Crețu, consiliera de la Capitală, pentru declarațiile date la DC News
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Cristian Busoi, prim-vicepreședintele PNL și posibil candidat la Primăria Capitalei, este de părere că declarațiile consilierului general Simona Crețu pot crea probleme de imagine partidului.

"Aceasta interventie a fost extrem de nepotrivita si este de natura sa ne creeze unele probleme de imagine. Dumneavoastra ati descoperit felul in care a ajuns in Consiliul General doamna respectiva, in urma unei initiative a doameni Elena Udrea, la acea vreme presedinte al organizatiei Bucuresti a PDL, care spera in acest fel sa isi maximizeze sansele pentru Consiliul General si Primaria Capitalei.

Citește și: Bucureștiul, blocat. Ce face un consilier general într-o situație fără precedent- Exclusiv AUDIO

Eu personal cred ca va trebui sa avem o discutie saptamana viitoare in Biroul Politic si in Comitetul Executiv al org PNL Bucuresti si cred cu sinceritate ca printr-o formula eleganta in cel mai scurt timp doamna ar trebui sa nu se mai regaseasca in CGMB in numele PNL", a declarat Busoi intr-o conferinta de presa.

Citește și: De ce a fost arestat Sorin Oprescu. Mărturia halucinantă a unui consilier general


Simona Crețu a intrat în politică înainte de alegerile locale din 2012. PDL Bucureşti, filială condusă la acea vreme de Elena Udrea, a organizat un concurs de proiecte, iar premiul cel mare era locul întâi pe lista de candidaţi ai PDL la Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Câștigătoare a fost desemnată Simona Creţu, cu un proiect legat de Parcul Văcăreşti.

"Dacă vă uitaţi în 2012, o să vedeţi cum a fost selectată. Am fost singurul partid care a vrut să pună pe listă un simplu cetăţean. Poate, vedeţi, nu e cea mai bună idee să pui cetăţeni aşa pe listă fără să fie membri de partid, să ştii cine sunt. A fost o selecţie de proiecte ale bucureştenilor, dar selecţia era făcută special pentru a găsi un cetăţean, un bucureştean pe care să-l punem pe primul loc. În comisia care a selectat-o erau şeful arhitecţilor, şeful urbaniştilor, ziarişti, ONG-işti. Aşa a ajuns doamna respectivă pe listele PDL. Era şi atunci militantă ONG-istă, ce pot să zic? Nu comentez mai mult. Dacă spun ce părere mi-a făcut ... . Era o ONG-istă la vremea aceea. Atât! A venit la sediu, părea o persoană cu o viziune mai ... deschisă asupra vieţii", a spus Elena Udrea despre Simona Crețu, conform stiripesurse.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel