Fiica lui Putin, reacții adverse după vaccin. Președintele Rusiei a făcut anunțul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Putin a anunțat ce efecte adverse a avut fiica sa în urma administrării vaccinului COVID-19, înregistrat astăzi de Rusia.

Vladimir Putin a spus ce efecte adverse a avut fiica sa în urma administrării vaccinului COVID-19, transmite Interfax. Președintele rus ar fi spus că, după prima injecție, fiica sa a avut o temperatură de 38, iar a doua zi, 37 și puțin.

"Și asta este totul. După a doua injecție, a doua vaccinare, temperatura a crescut și ea puțin, dar apoi totul a ajuns la normal, se simte bine, iar titlurile (anticorpi pentru coronavirus - IF) sunt mari", a spus președintele rus.

El a subliniat că multe persoane care au fost vaccinate împotriva coronavirusului nu au avut nici o reacație adversă, nici măcar temperatură ridicată. ”Totul merge ca și cum nu ar fi făcut nimic”, a menționat Putin. 

”Știu că acest vaccin așa cum ați spus, a fost făcut pe baza vectorilor adenovirali, dar avantajul, în opinia mea, este că a fost creat pe baza vectorilor adenovirali umani, și funcționează mai exact, formează un anticorp stabil și o imunitate celulară, știu foarte bine acest lucru, pentru că una dintre fiicele mele a primit un astfel de vaccin. Cred că, în acest sens, a luat parte la experiment ", a mai spus Putin la o întâlnire cu membrii guvernului.

Vladimir Putin a anunțat azi că Rusia a înregistrat primul vaccin COVID-19 din lume. Ministrul Sănătății, Mikhail Murashko, a declarat, în cadrul ședinței, că studiile vaccinurilor au arătat eficiență ridicată și siguranță a medicamentului. Vaccinul va fi produs de către Instiututul Gamaleya Center și Binnopharm. În primul rând, potrivit lui Murashko, vaccinul va fi dat medicilor și profesorilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel