Ce poreclă avea Kate Middleton înainte să fie cu prinţul William
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Kate Middleton, noua reprezentantă a Alianței pentru Sănătatea Mentală. Ducesa consideră că nicio mamă nu este "imună la anxietate și depresie"  Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Kate Middleton, noua reprezentantă a Alianței pentru Sănătatea Mentală. Ducesa consideră că nicio mamă nu este "imună la anxietate și depresie" Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Porecla pe care Kate Middleton o avea în facultate i-ar fi atras atenţia prinţului William, acesta fiind şi motivul pentru care al doilea om în succesiunea la tron ar fi curtat-o pe actuala sa soţie. 

Kate Middleton a studiat istoria artei la Universitatea St. Andrews din Fife, Scoţia. La Săptămâna Bobocilor, eveniment tradiţional pentru întâmpinarea noilor studenţi, Kate a primit şi o poreclă. 

Katie Nicholl, biograf regal, a spus în cartea sa despre Săptămâna Bobocilor petrecută de Kate în Scoţia că "Kate se relaxa des în camera de zi, cu o cană de ceai în mână, citind articole de ziar pe care tatăl ei i le trimitea prin mail sau îşi cunoştea mai bine colegii", conform The Mirror. 

Conform acesteia, porecla pe care Kate Middleton şi-a câştigat-o la finalul săptămânii era "Frumoasa Kate".

"Era mai rezervată decât multe alte tinere, dar frumuseţea ei naturală era evidentă. Bronzată după concediul din Barbados cu părinţii săi, în formă pentru că alerga în fiecare dimineaţă şi înota, radia încredere", a mai scris Nicholl. 

Prințul William, SPERIAT când a văzut-o pe Kate Middleton cu un bebeluș în brațe

Kate Middleton și Prințul William sunt părinții a trei copii și chiar dacă el a declarat de mai multe ori că vrea să se oprească aici, pare că Ducesa de Cambridge a făcut un gest care a uimit pe toată lumea, inclusiv pe soțul ei.

Recent, Kate Middleton s-a arătat fermecată de un bebeluș, iar Prințul William a intervenit imediat.

Kate Middleton și Prințul William au făcut, joi, 20 ianuarie, o vizită la Clitheroe Community Hospital din Lancashire. Mai întâi, Ducele și Ducesa de Cambridge au făcut cunoștință cu Alfie, un cățeluș care va fi dresat pentru a deveni câine de terapie și pentru a veni astfel în sprijinul pacienților și al angajaților spitalului.

Deja fermecați de simpaticul patruped, Kate și William s-au întâlnit apoi cu Trudi și Alastair Barrie și cu fiica lor, Anastasia.

Kate Middleton a zâmbit larg și a început s-o mângâie pe micuța Anastasia, moment în care William nu s-a putut abține să nu glumească pe tema familiei sale numeroase.

"Vă rog, nu-i dați idei soției mele", i-a avertizat William pe părinții Anastasiei.

Ulterior, Kate Middleton a luat-o în brațe pe micuță, iar când a dat-o înapoi, Prințul a glumit din nou: "Nu lua bebelușul cu tine!".

Kate Middleton și prințul William au vizitat Clitheroe Community Hospital pentru a se întâlni cu personalul medical și pentru a discuta despre impactul pandemiei de coronavirus asupra activității medicilor și asistentelor.

CITEŞTE MAI MULTE AICI 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel