Ce pisică ești în funcție de zodia ta
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 08 aug 2022, 13:16
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Pe 8 august 2022 sărbătorim ziua pisicilor. Cu toții avem pisici, am crescut cu pisici la bunici sau am îndrăgit aceste animale extrem de inteligente. S-a demonstrat că pisicile au și capacități terapeutice și sunt valoroase la casa omului. Însă care este legătura dintre personalitatea raselor de pisici și zodia ta?

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pisică egipteană Mau

Este o rasă extrem de jucăușă, foarte activă, adoră să vâneze. La fel ca această pisică, Berbecii sunt plini de entuziasm și le place să socializeze. Sunt mereu gata să plece într-o nouă aventură și să se bucure de viață în stilul propriu. Nu le lipsește entuziasmul, motivația și „vânează” trofee și oportunități. 

Taur/ Ascendent în Taur

Pisica bengaleză 

Pisica bengaleză nu este una prea delicată, ci mai degrabă una cu mușchi proeminenți, mustăți lungi și un corp destul de mare. Este extrem de capabilă și de curioasă. Taurii ar putea fi asemănați cu o astfel de pisică bengaleză prin felul în care sunt mereu hotărâți să obțină ceea ce își doresc. Încăpățânarea și rigiditatea acestora, te duce cu gândul la mușchii pisicii de care spuneam.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pisică siameză

Extrem de sociabili, amuzanți, mereu puși pe șotii, dar și foarte curioși și dornici să învețe ceva, Gemenii ar putea fi asemănați cu pisicile siameze. Aceste pisici sunt considearate a fi extrem de „vorbărețe”, le place să socializeze cu stăpânii lor, dar și cu străinii, le place libertatea, s-ar putea să plece cam des de acasă, însă nu vă faceți griji, se întorc mereu. 

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?