Ce personaj negativ din filme ești în funcție de zodie
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Ce personaj negativ din filme ești în funcție de zodie / Foto: pixabay, de mohamed Hassan
Ce personaj negativ din filme ești în funcție de zodie / Foto: pixabay, de mohamed Hassan
Află în articol ce personaj negativ ești în funcție de zodie.

Personajele negative au un farmec aparte și nu știu dacă ți-ai dat sau nu încă seama, dar fără personajul negativ nu ai avea nici povestea. Ele sunt cele care dau intriga, sunt un declanșator al acțiunii și te vor ține cu sufletul la gură până la final. 

Iată mai jos ce personaj negativ ești în funcție de zodia ta. Dacă ți se pare că ești prea malefic, sau că nu ți se potrivește, încearcă să nu uiți că nu ești doar zodia ta și că acest articol dorește a fi unul amuzant.

Berbec - Loki, în „Thor”

Deși este descris ca fiind un anti-erou, mulți dintre noi îl admirăm în secret pe Loki, cel care este mereu în competiție cu fratele său vitreg, Thor, din producția cu același nume. Loki are această nevoie de a câștiga în sânge, iar competivitatea este ceva ce îl caracterizează și prin prisma acestei trăsături am putea să-l asemănăm cu Berbecul. 

Taur - Gaston în „Frumoasa și Bestia”

Gaston este personajul negativ din „Frumoasa și Bestia”. De ce anume îl asemănăm cu Taurul sau cei cu marcaj de Taur? Deoarece este extrem de încăpățânat, un pic cam lacom și arogant. Nu poate renunța sub nicio formă la Belle, iar această obsesie a sa nu îl va duce către nimic bun. 

Gemeni - Agentul Smith în „Matrix”

Agentul Smith din „Matrix” este cel care o capacitate uimitoare de a menține o lume virtuală, ireală și de a se dedubla. Are abilități supraomenești, se poate muta din corp în corp, este versatil. Ai putea spune că spontaneitatea Gemenilor și diversitatea acestora s-ar potrivi cu calitățile agentului Smith. 

Rac - Maleficent în filmul cu același nume

O zână malefică după cum îi spune și numele, portretizată de frumoasa Angelina Jolie, este cea care s-ar potrivi cel mai bine cu Racul. De ce? Pentru că până la urmă vom descoperi că tot ceea ce făcea era să își iubească și să își protejeze fiica. 

Leu - Miranda Priestly în „Diavolul se îmbracă de la Prada”

Editoarea puternică a unei reviste de modă, Miranda Priestly, portretizată de Meryl Streep, este personajul principal al filmului „Diavolul se îmbracă de la Prada”. De ce s-ar asemăna cu un Leu? Este extrem de puternică, un șef de temut și lansează tendințele mondiale în modă. 

Fecioară - Martin în „În pat cu dușmanul”

Filmul „În pat cu dușmanul” ne aduce în prezența lui Martin, un soț obsedat de control, de ordine, maniac al curățeniei, ajunge să își agreseze soția dacă nu aranjează prosoapele la același nivel. Obsesiile Fecioarei s-ar putea potrivi cu anumite trăsături ale acestui soț care își provoacă soția să își însceneze moartea.

Balanță - Lex Luthor în „Superman”

Vrea să pară că este un personaj bun, armonios, filantrop, însă este egoist și narcisist, dorind să îl distrugă pe Superman. Balanțele ar dori să păstreze aparențele cu orice preț, dincolo de ceea ce afișează, frustrările pe care le acumulează nespundând ce cred, de fapt, le transformă în antagoniști periculoși. 

Scorpion - Joker în „Batman”

Greu de găsit un personaj mai enigmatic decât Jokerul. Având un zâmbet întipărit pe față pe vecie, acest personaj te poate speria destul de tare. Mereu având un plan malefic, mereu trădând sau temându-se de trădare, mereu în centrul unei crize, ar putea fi asemănat cu energia Scorpionului. Vezi mai mult pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel