Ce număr trebuie să-ți tatuezi, pentru a nu pieri pe 30 iunie 2012 - Video
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
article-2138660-12E4F8D7000005DC-146_634x586
article-2138660-12E4F8D7000005DC-146_634x586

"Cine nu-şi tatuează 666 va pieri", prevestesc adepții sectei "Growing in Grace", condusă de autointitulatul anticrist Jose de Luis de Jesus, pe panouri imense în SUA, Brazilia şi alte opt ţări, scrie Daily Mail.

Sfârșitul lumii se apropie. Până pe 30 iunie 2012 nu mai este mult și cei care nu-și tatuează numărul 666 vor pieri, conform credinței celor din secta "Growing in Grace", care ar avea adepți în 35 de țări..

"Toţi cei care nu cred în noi vor fi distruşi", se anunţă pe multe panouri ale căror mesaje îi îndeamnă pe oameni să-și tatueze numărul salvator.

Cel care conduce secta și care s-a autointitulat ”anticristul”, Jose de Luis de Jesus, consideră că este "învăţăturile evreieşti" ale lui Iisus nu trebuie urmate și îndeamnă oamenii să studieze învățăturile apostolului Paul, cu care Jesus spune că se află în contact direct.

Jose de Luis de Jesus spune că "anticrist" înseamnă "cel care nu mai trăieşte precum a făcut-o Iisus din Nazaret în timpul vieţii sale umane".

Conducătorul sectei din Canada, Alex Poessy, a explicat cum va fi apocalipsa din 30 iunie: "În acea zi, corpul lui Jose de Luis de Jesus, care e un om ca şi mine, va deveni nemuritor. Va trăi pentru totdeauna. Asta se va întâmpla cu el, dar şi cu adepţii lui. Toţi cei care nu cred, vor fi distruşi", a spus el.

Cu adepți în 35 de țări, 287 de posturi de radio şi o reţea de televiziune non-stop în limba spaniolă, "Growing in Grace" capătă tot mai mulți adepți și promite prin vocea liderului său Jose de Luis de Jesus super-puteri după 30 iunie. "Putem să alergăm şi să nu obosim. Putem trece prin foc fără să ne ardem. Aş putea să vorbesc acum şi pe urmă să trec prin perete", a spus fiica lui Alex Poessy.

Jose de Luis de Jesus, născut în Ponce, Puerto Rico, în 1946, insistă ca adepţii lui să-i spună "tată" și crede că este întruparea adevărată a lui Mesia. Deși a fost un hoț mărunt în trecut, Jose de Luis de Jesus precizează că şi-a înţeles destinul în 1973, pe când trăia în Massachusetts, dar secta a fost înfiinţată în 1986.

Membrii sectei sunt încântaţi că data de 30 iunie se apropie. "Lumea nu se va sfârşi. Se va sfârşi acest sistem. Toate guvernele şi valorile tranzacţionale vor cădea. Noul guvern al 666 va prelua puterea", previzionează Poessy.

Regina Albarracin, care trăieşte în Florida şi care spune că şi-a pierdut un fiu în dauna sectei îi caracterizează pe adepții sectei ”proști care cred în prostii".

Jose de Luis de Jesus s-a retras din viaţa publică pe 22 aprilie pentru a se întoarce la "transformarea" din 30 iunie, când secta lui va "conduce lumea". "Un guvern în care vom conduce totul într-o ordine perfectă. Ăsta este mesajul meu de plecare pentru voi. Timpul a trecut. Ne vom revedea curând la Armageddon", a spus el în momentul retragerii.

Adepții sectei "Growing in Grace" nu sunt singurii care spun că sfârșitul lumii vine în 2012. 22% dintre americani cred că lumea se va termina în timpul vieții lor și 10% cred că apocalipsa vine în acest an, în timp ce membrii sectei sunt convinși că am intrat în ultimele zile pe acest pământ. "Suntem siguri că se va întâmpla", a spus Poessy.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel