Data actualizării:
Data publicării:

Ce mâncare cumpără Rareș Bogdan de 100 de lei

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, a spus ce își cumpără de 100 de lei.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a zis că de 100 de lei, după modelul premierului Marcel Ciolacu, şi-ar cumpăra roşii, brânză, pâine şi untură.

„Eu de 100 de lei îmi iau așa: roșii, brânză de la sibienii mei, pâine și niște untură - unsoare, cum se zice la noi în Ardeal. Nu știu ce a cumpărat Ciolacu, dar în politică este foarte ușor să cazi în ridicol. Trebuie să aibă grijă să nu cadă în ridicol”, a zis Rareș Bogdan la PRIMA TV.

În urmă cu o săptămână, premierul a spus că a cumpărat 350 de grame de salam, o bere la 0,5 litri, 800 de grame de ceapă galbenă, 1,1 kg de mere golden, 0,5 kg de cartofi albi, un castravete, o salată verde, 10 ouă, 140 g de iaurt, 300 g de telemea de oaie, 500 g de pâine, un litru de ulei, o conservă de 200 g pateu, 1 kg de zahăr.

„Am fost la cumpărături și am luat ce aveam nevoie: salată, castraveți, ceapă și niște cartofi, mere, pateu Ardealul, salam Săsesc, ulei și zahăr, ouă, iaurt, telemea de oaie și o bere Ursus – produsă la Buzău … total 93.50 de lei. E drept, am uitat să iau roșii, dar tot mă încadram în 100 de lei! Voi ce #cumpărațiromânește cu 100 de lei?”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

VEZI ȘI: Rareș Bogdan spune că un candidat ar putea da peste cap calculele pentru prezidențiale 2024: Reprezintă o opțiune puternică - https://www.dcnews.ro/rares-bogdan-spune-ca-un-candidat-ar-putea-da-peste-cap-calculele-pentru-prezidentiale-2024-reprezinta-o-optiune-puternica_935029.html#google_vignette

Rareș Bogdan a mai zis că dacă începe să iasă el la televizor, PNL va recupera 3-4 procente. „Dar încă nu ies pentru că nu avem linia stabilită. După 3-4 noiembrie, strategul nostru - Dan Motreanu - cu Nicolae Ciucă și alții vor stabili linia partidului pentru următoarele luni și atunci voi începe să vorbesc. Și atunci să te ții!”, a mai zis europarlamentarul la PRIMA TV.

VEZI ȘI: Paradox cu Podul Grant după ce a fost închis. Periuța de dinți din Armată vs. lingurița de ciment de la pod / video - https://www.dcnews.ro/paradox-cu-podul-grant-dupa-ce-a-fost-inchis-periuta-de-dinti-din-armata-vs-lingurita-de-ciment-de-la-pod-video_935025.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel