Ce mănâncă Gabriela Iacob, instructor de fitness și vicecampioană la Bikini Fitness, înainte de concursuri / video
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Gabriela Iacob
Gabriela Iacob
Gabriela Iacob, instructor de fitness și vicecampioană la Bikini Fitness, a spus ce mănâncă pentru a arăta atât de bine.

Gabriela Iacob a obținut o poziție pe podium într-un prestigios concurs din domeniul său, clasându-se pe locul doi. Cu toate acestea, puțini sunt conștienți de faptul că pregătirea pentru o astfel de competiție poate începe cu mult timp înainte, uneori cu mai mult de un an înainte de desfășurarea propriu-zisă a evenimentului.

Femeile care trec de etapa de preselecție și au oportunitatea de a defila pe podium nu trebuie să se concentreze exclusiv asupra aspectului fizic, deoarece juriul acordă atenție și altor detalii importante, pe care le vom afla chiar de la invitatul nostru. Pe lângă acest aspect, Gabriela Iacob a discutat despre componentele meniului unei femei care aspiră să devină Miss Bikini, precum și despre alimentele pe care ar trebui să le eviți în totalitate în cazul în care urmezi această cale.

Înainte de concursurile la care participă, mănâncă foarte puțin și sănătos.

„Perioada de definire este cea mai importantă. Aveam de mâncat doar câteva alimente, deci nu era greu de loc. Aveam același meniu în fiecare zi. Dimineața mâncam albușuri, cu sparanghel sau broccoli. Toate verdețurile te ajută foarte mult la digestie. Mai apoi aveam o masă de 100-150 grame de piept de pui cu broccoli sau sparanghel. Sparanghelul este un diuretic foarte bun, este bine să-l avem la fiecare masă. Luam o cupă de proteină după sală. Apoi, după o oră, luam o altă masă - cod - este unul dintre cei mai slabi pești. Seara mâncam din nou albuș de ou cu sparanghel”, a zis Gabriela Iacob. 

Dar atenție: „meniul” prezentat mai sus este ținut de persoanele care se pregătesc de concursuri și doar pentru câteva săptămâni.

„Pe lângă calorii este foarte important și din ce sunt acele calorii”, a mai zis Gabriela Iacob.

Mai multe detalii aflați din emisiunea Andreei Cercel - Pastila de frumusețe de la DC News și Spectacola. Invitata a venit cu extrem de multe informații din culisele competițiilor de frumusețe care nu pun accentul doar pe trăsăturile feței, ci și pe dimensiunea mușchilor. 

VEZI ȘI: Bilic: Ce are laptele și nu găsim în niciun alt aliment. De ce are efecte miraculoase - https://www.dcnews.ro/bilic-ce-are-laptele-si-nu-gasim-in-niciun-alt-aliment-de-ce-are-efecte-miraculoase_918534.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel