România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Anca Murgoci | Publicat pe: 16 sep, 23:13
Ce lipsește din informarea cu numărul record de infectări: 1713 cazuri de Covid-19 în 24 ore
Bilanțul zilei de 16 septembrie arată un record absolut de noi infectări în 24 de ore: 1713. Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, miercuri, că pe teritoriul României au fost confirmate 107.011 de cazuri de persoane infectate cu Covid-19.

Ar trebui să știm de ce a crescut brusc numărul de infectări. Autoritățile ne dau cifrele, dar nu aflăm nimic mai mult. Nu știm de ce avem această creștere. Motivul este că s-au întors românii din vacanță la muncă? Sau care este explicația creșterii numărului de infectări? Autoritățile anunță sec niște cifre, iar medicii vin și lansează ipoteze pentru a încerca să înțeleagă modificarea numărului. Toată lumea se întreabă de unde a venit numărul în plus și, în lipsa unor explicații oficiale, fiecare își face propriul scenariu.

Până pe 16 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 107.011  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19)

 

Datele referitoare la numărul persoanelor declarate vindecate sunt indisponibile la acest moment, urmare a unor actualizări tehnice în sistemul de raportare și în aplicația de centralizare a datelor. Aceste date vor fi comunicate în cel mai scurt timp posibil, imediat ce devin disponibile.

 

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.713 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro