Ce l-a scos din foame pe Victor Ciutacu. "N-aveam două linguri și două furculițe la fel. Au fost mulți ani grei"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video
captură video
Jurnalistul politic Victor Ciutacu a făcut mai multe dezvăluiri în emisiunea lui Denise Rifai.

Jurnalistul Victor Ciutacu a fost prezent în emisiunea lui Denise Rifai unde a răspuns la toate cele 40 de întrebări cu transparența-i caracteristică, aceeași cu care tratează și subiectele politice în fiecare seară la România TV. 

A vorbit, printre altele, și despre începuturile carierei și cât de greu i-a fost în primii ani de după terminarea facultății.

"Nu știu dacă neapărat jurnalismul politic m-a scos din foame. Dar, într-adevăr, la momentul în care am ajuns inițial la "Meridian" la sport și ulterior la "Curierul Național" eram cu doi copii, tânăr căsătorit, terminasem facultatea atunci, în 1995, n-aveam două linguri și două furculițe la fel, n-aveam două farfurii la fel și stăteam într-o garsonieră de 100 de dolari pe lună chirie, undeva la Poarta 4 la Faur.

Au fost mulți ani grei din punct de vedere financiar. Se plătea prost în presă la vremea respectivă cum se plătește și astăzi. A fost un intermezzo pe care l-a făcut Vântu dar a trecut și vraja aia. Din foame pot să spun că am început să ies de-adevăratelea în momentul în care am ajuns consilier de ministru, nu când m-am consacrat ca ziarist.

Când eram la Adevărul, așa-zisul urmaș al domnului Cristian Tudor Popescu, slăvit fie-i numele-n veci - eram în semifoame. Când mi-a făcut vânt domnul Popescu pe scări, împreună cu domnul Tinu și am ajuns consilier de ministru dintr-o întâmplare și dintr-un gest de mare bun simț al unui om care s-a dus, Ovidiu Mușetescu.

Acolo am început să ies din foame. A fost prima dată când nu m-a interesat ziua de salariu" a mărturisit Ciutacu în emisiunea "40 de întrebări".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel