Ce înseamnă când visezi că pici în gol. Semnificația visului: Semnal de alarmă!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Ce înseamnă când visezi că pici în gol. Semnificația visului. Nu ești nici prima, nici ultima persoană care visează că pică în gol. Dar te-ai gândit ca acest vis îți poate spune ceva despre tine? Ce înseamnă când visezi că pici în gol.

Ce înseamnă când visezi că pici în gol. Semnificația visului. Dacă ai visat că pici în gol sau că zbori, atunci acest lucru arată despre tine faptul că treci printr-o perioadă extrem de dificilă sau că anticipezi numeroase greutăți în viitor, scrie a1.ro. Energiile negative cu care te-ai încărcat te fac să ai un somn agitat.

Ce înseamnă când visezi că pici în gol. Semnificația visului. Ești compleșit de griji și de stres. Sănătatea ta ar putea fi puternic afectată. Prin visul în care cazi în gol tu de fapt presimți apropierea unui pericol sau a unei perioade dificile.

Ce înseamnă când visezi că pici în gol. Semnificația visului. De asemenea, visele în care cădem pot apărea atunci când se produce trecerea de la un stadiu al somnului la altul. Există şi o explicaţie psihologică a acestora, legată de asocierea lor unor experienţe de viaţă precum schimbările bruşte, pierderea unor persoane apropiate sau diverse traume, scrie gandul.info.

Vezi și: Ce înseamnă când visezi șerpi. Semnificația visului: Fii foarte atent!

Ce înseamnă dacă visezi o persoană care a murit. Semnificația visului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel