Ce înseamnă când visezi că eşti însărcinată. Semnificația visului
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 12 iul 2019, 23:47
WhatsApp
Ce înseamnă când visezi că eşti însărcinată. Semnificația visului. Dacă ai visat că eşti gravidă, trebuie să fii extrem de atentă. Iată ce semnifică acest vis.

Ce înseamnă când visezi că eşti însărcinată. Semnificația visului. Dacă visezi că ești însărcinată, acest lucru poate semnifica o dorință. În mod conștient (sau inconștient în unele cazuri) femeile își doresc să aibă un copil, dar amână de teama responsabilității uriașe. Se

Ce înseamnă când visezi că eşti însărcinată. Semnificația visului. Acest vis mai poate semnifica faptul că cineva apropiat așteaptă un copil sau tocmai a născut. Când ai o soră, o colegă sau o prietenă care tocmai a născut sau urmează să devină mamă e posibil ca dorința să fii mamă să se activeze cumva și presiunea socială să se simtă.

Ce înseamnă când visezi că eşti însărcinată. Semnificația visului


Ce înseamnă când visezi că eşti însărcinată. Semnificația visului. Visul în care ești gravidă poate semnifica și faptul că ești tristă. Dacă viseză că ești gravidă și te trezești tristă s-ar putea să fii nostalgică, să simți dorul de familie sau de copilărie, scrie unica.ro. Sau, dacă te trezești fericită, după ce ai un vis în care ești gravidă, este un semn important. Dacă simți pace, liniște sau optimism înseamnă că te așteaptă lucruri bune, că urmează schimbări pozitive în viața ta.

G Ad:

Ce înseamnă când visezi că eşti însărcinată. Semnificația visului. Visele în care îți dai seama brusc că ești însărcinată semnifică o schimbare, o dezvoltare a vieții personale sau profesionale, pe care încă nu ești pregătită să o faci cunoscută celor din jur. Dacă visezi că ești gravidă, mai poate însemna o teamă de noi responsabilități.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro