Ce-i lipsește lui Dan Barna în poza din pustietate cu masca și distanța de 1 metru față de soție. Mircea Badea: Era Dumnezeu tatăl!
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 04 apr, 23:15
WhatsApp
foto Facebook Mircea Badea
Mircea Badea, realizator Antena 3, a descoperit ce-i lipsește lui Dan Barna din fotografia făcută la munte, cu masca pe față, la distanța de 1 metru față de soție. 

”Dacă avea în mâna cealaltă și o sticluță de dezinfectant, era Dumnezeu tatăl, era perfect. Această imagine este pur și simplu sublimă, perfectă, miraculoasă, genială. Cum ceva mai tare de atât? S-a dus dl. Barna cu soția în pustietate, se văd munții la orizont. Nu știu dacă cineva le face poza sau fac poză ca Dani Oțil. Frăţiwear, cum așa ceva? A zis Dan Barna: ”Bă, ia să dau eu un semnal” după toată istericala că Raluca Turcan nu avea mască, dar măcar Turcan era de la PNL, că Vlad Voiculescu n-avea mască, deși e ministrul Sănătății și ne spune, din zori și până-n noapte, cu restricțiile, cu măsurile, a zis Barna: ”Bă, ia să dau eu un semnal ca să scăpăm de prosteala că nu respectăm regulile. Uite, frăţiwear, așa da!”. Dacă vreți să vă duceți cu nevasta într-o pustietate, stați pe distanțare, cu masca pe față. Așa da, aplauze! Mi se pare că aici dl. Barna a combătut eficient pandemia. N-ai cum mai tare de atât” a comentat Mircea Badea, în emisiunea de duminică seară, de la Antena 3, poza publicată de vicepremier pe Facebook. 

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro