Ce faci cu friptura, cârnații și slănina rămase de la Revelion. Surpriza delicioasă din farfurie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Friptura, cârnații și slănina pot fi "reinventate". Iată ce poți prepara cu aceste alimente rămase de la Revelion.

Carnea afumată, friptura pe grătar, cârnații, slănina sau carnea de pui merg perfect într-o tochitură delicioasă.

Așadar, taie cârnații și carnea bucățele, călește puțină ceapă și câțiva căței de usturoi. Adaugă carnea, condimentează cu sare, piper și boia. După ce s-a prăjit puţin carnea, adaugă nişte sos de roşii şi lasă să scadă pentru 5 minute, la foc mediu. Serveşte tochitura cu mămăliguţă şi ardei iute sau murături.

Vezi și: Cum se păstrează CORECT cozonacul. Așa te vei bucura mai mult timp de gustul lui delicios

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel