Ce face Violeta Alexandru când nimeni nu o vede: De exemplu, astăzi, am înființat o instituție
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Violeta Alexandru foto Agerpres
Violeta Alexandru foto Agerpres
Ministrul Muncii a scris pe Facebook ce face în momentele în care susține că nu e în atenția publică. 

”Comunic cât pot de mult. Prioritatea mea rămâne, însă, munca susținută și obținerea de rezultate. În fond, contează ceea ce rămâne în urmă.

Există o parte nevăzută a muncii mele în cadrul căreia, ceea ce primează, sunt abilitățile de manager. Pe care mi le îmbunătățesc zilnic. Pentru că vreau să fiu mai bună, nu am orgolii, nu cred că le știu pe toate. Am nevoie de feedback, de critici, ideal - constructive.

De exemplu, astăzi, după o muncă minuțioasă, ne-mediatizată prea mult, alături de Maria Madalina Turza, am înființat o instituție, Autoritatea Națională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții. HG de înființare și funcționare s-a aprobat în ședința de Guvern. Este a doua mea experiență de construcție de instituție publică, după înființarea unui Minister, în toamna anului 2015. Pare simplu, dar este o experiență extraordinară. Primele rezultate concrete ale ANDPDCA se vor vedea chiar din primele zile ale lui 2020.

Chiar este o experiență extraordinară să coordonezi o structură publică mare - Ministerul Muncii, cu multe instituții în coordonare. Pe care le voi schimba, în organigramă dar mai ales în cultura organizațională. Se va lucra cu fața spre cetățeni.

Aici contează mult echipa. Mulțumesc echipei mele! Nu este întotdeauna ușor de lucrat cu mine, zi de zi cu toată forța, fără să ne uităm la ceas.

Mâine bifăm toate obiectivele propuse pentru cele două luni de la finalul anului.

Astăzi, închei aici ziua de lucru.” a scris ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel