Ce face Trump dacă Biden CÂȘTIGĂ. Nepoata lui Trump RUPE tăcerea. AVERTISMENT: Mă ÎNGRIJOREAZĂ!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Una dintre nepoatele lui Donald Trump a rupt tăcerea. Va accepta președintele că a fost bătut de Joe Biden?

Mary Trump, una dintre nepoatele președintelui Statelor Unite și autoarea cărții „Prea mult și niciodată destul. Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume", a acordat un interviu pentru Digi24, în care a vorbit despre alegerile prezidențiale din SUA.

Aceasta a fost întrebată dacă este Donald Trump genul de om care să accepte o înfrângere și ce va face președintele Trump dacă Joe Biden câștigă alegerile.

"Donald nu poate accepta o înfrângere. Așa că trebuie să sperăm că Joe Biden câștigă cu o foarte mare diferență. Motivul pentru care spun asta este fiindcă, dacă va fi o victorie care nu poate fi întoarsă în vreun fel, dacă va fi o diferență atât de mare încât să nu poată cineva să spună că s-a trișat sau că a fost fraudă, atunci Donald va trebui să plece, pentru că nimeni nu îl va mai putea ajuta. El însuși oricum nu va accepta. Va continua să spună că a fost furat sau ceva asemănător, dar asta nu va schimba situația. Mă îngrijorează însă situația în care rezultatele sunt apropiate", a declarat Mary Trump.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel