Ce face Mirela Vaida în fiecare an, de Crăciun: „Aș vrea ca ai mei copii să le ducă mai departe”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Ce face Mirelei Vaida în fiecare an, de Crăciun
Ce face Mirelei Vaida în fiecare an, de Crăciun
Mirela Vaida a vorbit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, despre tot ce semnifică Crăciunul în familia ei și despre tradițiile pe care le urma mereu în copilărie.

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite și longevive prezentatoare TV din România. Vedeta se bucură de o viață profesională de succes, dar și de o familie minunată, având o căsnicie reușită și trei copii minunați. Într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, Mirela Vaida ne-a povestit despre cum decurg sărbătorile la ea în familie, dar și-a amintit cu nostalgie și de Crăciunul de altă dată, care era unul destul de simplu, dar și plin de farmec, în același timp. 

„Am început pregătirile, pentru că odată cu venirea lui decembrie copiii știu că vine Moș Nicolae, Moș Crăciun, și ei asociază ideea asta cu pomul de Crăciun. Chiar tradiția spune că în Ajunul Crăciunului trebuie să împodobim bradul, ei vor pleca de revelion la Cluj, la bunici, și se vor întoarce în ianuarie, când vor începe școala. Ni s-a părut că este prea scurt timpul de a se bucura de brad și am zis că mai bine îl ținem o lună, ca să ne săturăm, așa încât l-am făcut pe 3 decembrie. La noi e o sărbătoare continuă în casă. Odată ce am împodobit bradul și l-am băgat în priză va merge toată luna, așteptăm consumul la energie să vedem cât ne costă bradul ăsta luminat continuu”, a declarat Mirela Vaida, în exclusivitate pentru Spectacola.

Mirela Vaida este o adevărată gospodină în bucătărie, astfel încât și-a propus deja să pregătească cele mai bune preparate moldovenești. Aceasta nu se ocupă singură de treburile casnice, ci alături de copiii ei.

„Vreau să miroasă și la mine în casă a sărbătoare și, chiar dacă vom sta doar noi cinci acasă de Crăciun, vreau să fie unul cât se poate de românesc. Să mâncăm cu toții la masă, să gătim împreună, să facem aceste sărbători în familie. Îmi place când miroase a mâncare în toată casa, copiii trebuie să fie prezenți la procesul acesta. Mă ajută să spăl vasele, pun înapoi vesela, le dau sarcini. Îmi place să crească cu sentimentul acesta de firesc, de lucru făcut în casă, de pregătire de sărbătoare. Ne place să facem lucrurile acestea”, ne-a mai spus îndrăgita prezentatoare. Citeste mai multe pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel