Ce face Gigi Becali dacă aude pe cineva că înjură. Dumitru Dragomir: Am pățit-o!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Dumitru Dragomir a drăcuit în direct și și-a amintit cum a reacționat Gigi Becali când a făcut-o de față cu el, într-o situație asemănătoare. 

"Bă, i-am zis odată, eram cu el la palat și și-a pus mâinile la urechi: "Băi, Mitică, te rog, nu mai vorbi. Nici prostii. Știi că eu…”, a povestit Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik. "Sunt mai colorat așa și, din două faze, nu există să nu spun ceva să te fac să zâmbești. Nu, la Gigi gata!”, a mai spus fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Cum reacționează Gigi Becali când aude cuvinte obscene

"Extraordinar! Poți să-i faci orice, numai să nu înjuri, să nu vorbești despre dogme. Să nu înjuri înjurături urâte. Cu mine, s-a ridicat și a plecat. S-a dus și s-a întors și a zis că "dacă mai înjuri de Paști, Dumnezei, nu mai vorbesc cu tine. Sau când te liniștești vin, vorbesc cu tine’”, a povestit Dumitru Dragomir.

"Dacă vorbești o prostie cu el la masă și îi e jenă să îți zică, se ridică și pleacă. Vine peste 10 minute. Dacă nu îi e jenă, se uită la tine urât și trebuie să încetezi. Eu înjuram la el în palat ca la ușa cortului și am pățit-o. M-a auzit o dată, m-a auzit de două ori… "Băi, Mitică, te rog eu din sufletul meu, nu vreau să mai aud înjurături." - "Păi tu nu mai înjuri?." - "Eu?! De ani de zile." Și nu înjură. Ține minte ce spun”, a mai spus acesta.

Vezi și:  Motivul pentru care Gigi Becali își conduce desculț mașina de lux

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel