Data actualizării:
Data publicării:

Ce fac fetițele Alinei Sorescu, Raisa și Carolina, atunci când merg la tatăl lor. "Dacă nu se asortează perfect, iese un întreg scandal!"

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Alina Sorescu, Facebook
foto: Alina Sorescu, Facebook
Ce fac fetițele lui Alexandru Ciucu și ale Alinei Sorescu atunci când nu stau cu mama?

Creatorul de modă Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au divorțat în urmă cu un an, după un mariaj de 12 ani, iar împreună au două fete – Carolina (9 ani) și Raisa (6 ani). După separare, custodia fetelor a rămas comună, dar domiciliul este la mamă.

Se pare că micuțele își moștenesc tatăl în privința pasiunii pentru haine și design. Alexandru Ciucu a discutat despre pasiunile fetițelor și a recunoscut că acestea au o înclinație către lumea modei și designului vestimentar. Raisa, fiica cea mică, este foarte atentă și exigentă când vine vorba să-și aleagă hainele, în timp ce Carolina adoră să creeze diverse hăinuțe pentru păpușile lor. “Sigur că da, au o pasiune în acest domeniu amândouă, dar parcă Raisa puțin mai mult. Totuși, una are o pasiune de a se îmbrăca. Raisa e mult mai atentă la lucrurile cu care se îmbracă, iar dacă ceva nu se asortează perfect, adică culoarea de la tricou cu adidașii, iese un întreg “scandal”. Carolina e mai aplecată către a le face” – a dezvăluit Alexandru Ciucu, pentru ego.ro.

Designerul a mai spus că fetițele i-au cerut resturile de materiale textile din atelierul său, pe care le-au folosit pentru a-și îmbrăca păpușile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel