România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 12 Martie, 14:23
Ce este FICO Score de la Biroul de Credit
FICO Score de la Biroul de Credit este un numar format din 3 cifre (300-850), rezultat in urma procesului statistic care prelucreaza informatiile referitoare la creditele inregistrate in Sistemul Biroului de Credit despre o persoana vizata (un solicitant sau un detinator de credit).

FICO Score de la Biroul de Credit este furnizat Participantilor ca parte a Raportului de Credit. Cand li se solicita acordarea unui credit, unii participanti pot folosi FICO Score de la Biroul de Credit pentru a evalua capacitatea de rambursare a creditului. Participantii care il folosesc informeaza persoanele vizate in acest sens.

Fiecare Participant care utilizeaza FICO Score de la Biroul de Credit stabileste, in functie de normele proprii de creditare, o limita valorica minima a FICO Score de la Biroul de Credit in vederea acordarii creditului. Persoana vizata are posibilitatea de a solicita Participantului, la momentul comunicarii deciziei de creditare, o copie a Raportului de Credit cu FICO Score de la Biroul de Credit, care a fost utilizat de acesta in analiza cererii de credit. Acest Raport de Credit va contine pana la 4 motive care au determinat scaderea Scorului respectiv, fata de valoarea maxima, transmite birouldecredit.ro.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro