Ce e colostrologia. Culoarea asociată cu luna naşterii tale
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Te simți vreodată complet atras de o anumită culoare, de parcă nu-ți poți lua ochii de pe ea? Ar putea fi mai mult decât o simplă preferinţă, iar răspunsul poate fi aflat din colostrologie. 

Dacă ai o afinitate pentru astrologie şi semnificaţia culorilor, este posibil să te intereseze colostrologia, o idee şi o carte care reunește culorile, astrologia, numerologia și trăsăturile personalității, de către astrologul și numerologul Michele Bernhardt.

Fiecare lună de naștere și fiecare zi de naștere sunt asociate cu o culoare specifică. Culorile au anumite trăsături sau un anumit tip de energie sau vindecare care poate aduce un sentiment de echilibru în viața ta. 

Bernhardt a creat un sistem complex pentru a determina culorile care sunt asociate cu fiecare zi de naștere pe tot parcursul anului. Ea a folosit cunoștințele sale de astrologie și numerologie și a analizat factori precum „unde era soarele când te-ai născut, care este planeta ta conducătoare și sub ce element te-ai născut - de exemplu, focul, pământul, aerul sau apa, și vibrația numerologică a zilei tale de naștere.”

Ea a asociat fiecare dintre acești factori cu o anumită culoare, apoi a amestecat aceste culori pentru a crea o altă culoare. De acolo, Bernhardt a asociat fiecare culoare cu numele și sistemul numeric al lui Pantone. „Pe lângă utilizarea tuturor acestor lucruri, este un limbaj intuitiv și subtil”, spune Bernhardt. „Deci, această parte este de a face toate citirile pe care le-am făcut de-a lungul vieții mele. A fost o combinație a tuturor acestor lucruri și au ieșit aceste culori.”

Culori după luna nașterii

Ianuarie

Culoare: Caramel

„Culoarea lunii ianuarie ajută la manifestarea obiectivelor și aspirațiilor și susține caracterul practic”, spune Bernhardt.

Februarie

Culoare: Liliac pur

„Culoarea lunii februarie ne amintește că suntem cu toții conectați și încurajează detașarea”, spune Bernhardt.

Martie

Culoare: Fair Aqua (turcoaz)

„Culoarea lui Martie te conectează la intuiția ta și la sentimentul de încredere”, spune Bernhardt.

Aprilie

Culoare: Cayenne

„Culoarea lunii aprilie stimulează energia și curajul”, spune Bernhardt.

Continuarea pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel