Ce așteptări are Daciana Sârbu în legătură cu Dan Diaconescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
daciana-sarbu
daciana-sarbu

Soția premierului Victor Ponta, Daciana Sârbu, și-a exprimat speranța, după încheierea votului la Târgu Jiu, ca fondatorul PP-DD, Dan Diaconescu, să nu ajungă în viitorul Parlament, după redistribuire.

Despre contracandidatul premierului Victor Ponta la alegerile parlamentare 2012 din Colegiu 6 Târgu Jiu, Dan Diaconescu, Daciana Sârbu a declarat, după încheierea procesului electoral, că speră să nu ajungă în Parlament după redistribuire. "Sper să nu se întâmple lucrul asta, sincer", citează România TV.

Pe de altă parte, Daciana Sârbu este fericită că această campanie "atipică" a luat sfârșit, deși este conștientă că, pentru soțul său, va urma o perioadă extrem de solicitantă.

"Acum sunt foarte bucuroasă, nici nu sunt obosită, am şi uitat prin ce am trecut săptămânile acestea, e bine. L-am susţinut moral. Am fost aici, am fost acasă, am făcut naveta, cred că e cel mai important. În rest a avut colegii care au fost alături de el şi în campanie, peste tot. Cred ca pentru el (Victor Ponta n.red.) a fost cel mai dificil, campania de aici a fost atipică şi aşa cum spunea, circul s-a încheiat, din fericire, cu bine", a declarat Daciana Sârbu.

Europarlamentarul a adăugat că nu are sfaturi să-i dea soţului ei. "Sper să reziste, cred că îl aşteaptă o perioadă dificilă şi să facă ce a promis, e cel mai important. Oamenii au aşteptări mari şi nu numai ei, cu toţii avem", a mai spus Daciana Sârbu.

Potrivit unui sondaj prezentat de către România TV, premierul Victor Ponta a câştigat alegerile parlamentare în colegiul 6 Târgu Jiu pentru Camera Deputaţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel