Ce anume te face fericit în funcție de zodia ta
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Celebrăm un aspect extrem de norocos al astrelor, mai precis un trigon între Venus și Jupiter, și ne gândim la ce anume face energie fiecărei zodii să jubileze.

Pe 18 august avem unul dintre cele mai norocoase aspecte din teoria astrologică. Trigon între Venus, Micul Benefic, și Jupiter, Marele Benefic. O zi foarte bună pentru manifestarea iubirii, a afecțiunii și a generozității. Atât față de noi, cât și față de cei dragi. Să nu uităm că aspectul se petrece pe semne de foc, deci vom avea de-a face și cu o tendință demonstrativă. Dacă ai avut nevoie de o porție sănătoasă de încredere pentru a lua o decizie, o poți lua pe 18 august.

Ce anume le provoacă fericire zodiilor? Ce anume te face fericit în funcție de zodia ta?

Berbec

Pentru Berbecii care sunt fascinați de competiție, câștigul este cel care le-ar aduce o porție zdravănă de fericire. La fel și o plimbare lungă cu bicicleta, participarea la niște lecții de dans, sau de ce nu, o plecare spontană la mare.

Taur

Taurii se bucură de bani, lux, confort. Sigur că și celelalte zodii s-ar bucura de asta, însă Taurii sunt ceva mai posesivi în direcția resurselor. O cină romantică și un parfum comandat online ar face ca ziua să aibă altă aromă.

Gemeni

Ce poate fi mai plăcut pentru nativii Gemeni dacă nu o discuție cu prietenii lor buni? Asta le-ar produce clar o doză imensă de fericire. Și o ieșire la cinema ar fi benefică, însă doar dacă e urmată de încă o ieșire la bere ca să comenteze filmul. 

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel