Ce ANIMAL spiritual reprezinți în funcție de ZODIE
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 12 oct, 10:08
WhatsApp
Poate părea intuitiv să credem că animalul care ne reprezintă în funcţie de zodie este chiar simbolul prin care este caracterizat (exemplu: Berbec, Taur, Leu, etc.) însă de multe ori ne putem identifica cu alte vietăţi pentru care simţim o fascinaţie. 

În cultura nativă americană, animalele spirituale sunt animale care sunt atribuite unei anumite perioade de naștere, care reflectă caracterul interior al unei persoane. Un animal spiritual explică omului energia spirituală și dorința interioară profundă. Citeşte mai jos pentru a găsi animalul tău spiritual, în funcţie de semnul zodiacal.

Berbec: Şoim

În astrologie, după cum spuneam şi mai sus, Berbecul este de obicei asociat, ei bine, cu un berbec. Însă pentru acest semn de foc alimentat de pasiune, independență și loialitate, animalul spiritual este șoimul. Şoimii sunt lideri naturali, lucrează de multe ori ca mesager în grupul sau familia lor. Lucrează uimitor în grupuri, dar funcționează și mai bine independent, deoarece sunt spontani și uneori destul de impulsivi. Şoimul poate fi văzut ca arogant sau egoist, dar asta doar pentru că emană atât de multă încredere în fiecare moment al vieții lor. Oameni reprezentaţi de şoim nu se tem niciodată să ia inițiativa. Și, în ciuda exteriorului dur, șoimul este extrem de compătimitor. De asemenea, își apreciază relațiile mai presus de orice altceva. Şoimii sunt, de asemenea, adaptabili și deschiși la idei noi.

Taur: Castor

G Ad:

Taurul este cunoscut pentru personalitatea sa dură și încăpățânată. Dar castorul, deși este un animal mic, este puternic, se adaptează rapid și depășește orice obstacol care i se iveşte în cale. Castorii au multă răbdare,, făcându-i unul dintre cei mai valoroși lucrători din orice domeniu. Sunt extrem de strategici, plini de resurse și foarte înțelepți. De fapt, nu vrei niciodată să încerci să înțelegi un castor. Sunt incredibil de inteligenți. Ei trebuie să învețe cum să fie umili și să nu cedeze tendințelor lor de a fi exageraţi sau posesivi. Sunt prieteni și iubitori plini de compasiune, loiali, ingenioși și generoși, atunci când se simt în elementul lor.

Gemeni:  Căprioara / Cerbul

Gemenii sunt un mix de personalitate, provocări și distracție. Deci, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că animalul lor spiritual este cerbul sau căprioara. Căprioarele sunt creaturi incredibil de energice, ingenioase și foarte inteligente. De asemenea, nu se tem să se facă de râs, atâta timp cât stârneşte hohote din partea publicului. Căprioarele pot fi, de asemenea, foarte grijulii și pot oferi multă inspiraţie pentru partenerului lor, deși pot fi destul de pretențioase în dragoste. Acest semn are, de asemenea, tendința de a fi nerăbdător și uneori leneș, atunci când se simte plictisit. Trăieşte pentru necunoscut.

Rac: Ciocănitoare

Crezi sau nu, dar Racul se identifică cu această pasăre. De ce?! Ciocănitoarea este incredibil de grijulie, la fel ca un bărbat sau o femeie Rac. Racul poate fi un părinte grijuliu, deoarece are un sentiment de familist profund înrădăcinat în interiorul lor de la naștere. Ciocănitorile sunt empatice, ascultătoare bună și au grijă de rolurile lor familiale. Ciocănitorile, precum Racul, sunt foarte inventive. În cel mai rău moment, ciocănitoarea poate deveni furioasă, geloasă sau chiar posesivă. Dar acest lucru este destul de rar.

Leu: Somon

La fel ca somonul, Leul este cunoscut că se îndreaptă mereu contra curentului. De multe ori își creează propria cale și îi provoacă şi pe ceilalţi să le urmeze exemplul. Somonul este profund legat de Leu, deoarece ambii sunt lideri incredibili. Folosind energia lor carismatică și contagioasă, cei reprezentaţi de acest 'animal spiritual' atrag de obicei oamenii spre ei ca o flacără. Sunt plăcuţi, calzi și entuziaşti. Somonul este loial, stabil și dăruitor, dar când este rănit, poate deveni răzbunător și egoist. 

Fecioara: Ursul

Fecioara este un semn foarte special în zodiac. Aceşti nativi sunt observatori, independenți și un pic perfecţionişti, la fel ca ursul. Ursul, ca animal spiritual, explică multe despre părțile cele mai profunde ale personalității tale. Ești metodic în multe privințe, muncitor și incredibil de inteligent. Este posibil ca urșii să nu fie cunoscuți ca niște creaturi drăgălașe, dar au o inimă imensă și de multe ori pot fi atât de generoși încât vor oferi tot ce au pentru cei pe care îi iubesc. De asemenea, sunt foarte modes'şti, timizi și pot trăi cu foarte puțin, dacă este nevoie. Ursul este, de asemenea, cunoscut pentru că este nerăbdător și are destul de temperament dacă este împins suficient de tare.  

Citește continuarea pe ASTROSENS

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro