Ce aduce sezonul Gemenilor pentru fiecare zodie/ascendent până pe 21 iunie. Bani, vitalitate, concedii, persoane toxice
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog, a spus cum se va manifesta sezonul Gemenilor pentru fiecare.

Ce aduce sezonul Gemenilor între 21 mai – 21 iunie

Trecem de la Taurul fixist, dur, tradițional, de la discuții despre bani, resurse, crize financiare, la Gemenii expansivi și glumeți și vedem și din alt unghi lucrurile. Să facem mici schimbări în viața noastră și să vedem către ce duc, căci cu sezonul în Gemeni vrem schimbare, vrem să învățăm, să diversificăm, suntem mai sociabili.

Previziuni pentru fiecare zodie / ascendent

Berbec / Ascendent în Berbec

Soarele intră în casa a 3-a, dat fiind faptul că e și Mercur retrograd, vă veți lovi de acte, de chestiuni administrative, posibile examene și drumuri. Casa a 3-a vorbește despre comunicare, acte, documente, zona administrativă, deci aveți grijă la tot ce ține de acest plan și tratați-l cu seriozitate, mai ales când vine vorba despre chestiuni financiare.

Taur / Ascendent în Taur

Soarele se duce în casa a 2-a și veți fi preocupat de bani, de venituri, de cheltuieli. E posibil să nu mai vreți să cheltuiți banii, sau să îi cheltuiți diferit. Vă lăudați, vă valorificați, e posibil să negociați pentru un salariu mai bun. Aveți grijă că s-ar putea să fiți și mână spartă.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Soarele intră în semnul vostru, vă aduce vitalitate, poftă de viață, o să vă planificați concediul, o să ieșiți, o să mergeți la tot felul de evenimente. O să vă priască. Fiți atenți la tot ce înseamnă sănătate, aveți grijă și la hrană și odihnă.

Rac / Ascendent în Rac

Pentru voi este o perioadă de retragere, nu veți ieși foarte mult. Casa a 12-a în care intră Soarele este una care ține de retragere. Aveți grijă la somn, la tot ce înseamnă stil de viață. Evitați să stați în preajma persoanelor toxice. Nu insistați să îi salvați sau să vă sacrificați.

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel