Ce a urmat după mesajele lui Radu Herjeu: Mă înjură pentru ce li s-a spus că fac sau ce li s-a "tradus"
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Radu Herjeu
Radu Herjeu
Radu Herjeu precizează că, în ultimul an, 70% dintre cei care l-au înjurat sau/și amenințat sunt ”IT”-iști.

„Am realizat că o anumită parte a mesajelor mele trezește reacții mai ales la "publicul comercial", adică 18-45 de ani, majoritatea cu studii superioare și cu un nivel de trai peste medie. Adică fix elita pe care tânjesc toate televiziunile s-o seducă!

Astfel, în ultimul an, 70% dintre cei care m-au înjurat sau/și amenințat sunt "IT"-iști, adică au trecut un loc de muncă afiliat domeniului. Cam 20% sunt "antreprenori", oameni de succes carevasăzică. Vreo 5% sunt niște creativi, adică nu au un loc de muncă stabil, dar sunt membri în o mulțime de ong-uri care schimbă lumea. Așadar, o majoritate covârșitoare de intelectuali sadea.

Dintre toți cei care simt că nu-și îndeplinesc misia lor pe Pământ dacă nu mă bălăcăresc pe mine, 65% au poză de profil cu copilul din dotare. 25% au pisici sau câini, restul motociclete. 90% sunt foarte preocupați de soarta planetei, de toate campaniile de arătat cât de buni oameni suntem noi, sharuiesc la greu, dar selectiv, articole grele de pe site-urile "dă dreapta" și, evident, 80% propăvăduiesc mesianismul unor personaje politice.

Dar toți, absolut toți, mă înjură pentru ce li s-a spus că fac sau ce li s-a "tradus" din ce scriu”, a precizat, vineri, Radu Herjeu pe contul său de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel