Ce a pățit Orban după ce l-a criticat pe Ponta pe Facebook
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ludovic Orban
Ludovic Orban

Deputatul PNL Ludovic Orban a avut de suferit după ce publicat o serie de "postări mai incomode pentru unii și pentru alții" pe pagina personală de Facebook.

Contul de Facebook al liberalului a fost şters sâmbătă. El a anunțat că a înaintat companiei care administrează reţeaua de socializare o solicitare de clarificare a situaţiei, deoarece această situație i se pare "stranie".

"Există trei variante posibile, de fapt numai două, că prima variantă - să-l fi şters eu sau cineva apropiat din familie este exclusă. Rămân două variante: fie contul a fost dezafectat, suspendat, de Facebook, fie un hacker mi-a spart parola şi mi-a închis contul. Oricum, mi se pare cam straniu... nu am avut probleme până acum cu contul de Facebook şi după o lună de postări mai incomode pentru unii şi pentru alţii, m-am trezit fără cont de Facebook", a răspuns deputatul PNL, pentru Mediafax, întrebat fiind dacă și-a șters contul de pe rețeaua de socializare.

El a subliniat că Facebook-ul reprezintă un mijloc de comunicare "foarte important". Deputatul PNL a adăugat că nu are "dovezi" cum că incidentul ar fi legat de criticile aduse în ultima perioadă premierului Victor Ponta, dar i se pare "stranie" coincidenţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel