Ce a făcut Lidia Vadim-Tudor din PRM
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
PRM
PRM
Într-un comunicat de presă, PRM transmite că este un partid care poate aduce prosperitate în România.

”Partidul România Mare (PRM) se află în prezent la 2,2% în intențiile de vot ale alegătorilor, în creștere ușoară față de luna decembrie, 2017, când se afla la un procent de 2%. Comparativ cu luna decembrie 2016, când PRM a înregistrat doar 1,34% din voturi, neavând șansa să revină în Parlament, dorința românilor de a se simți reprezentați în Parlament de către un partid autentic naționalist este în creștere, mulți fiind cei care văd în PRM o șansă a României în drumul ei spre prosperitate.

Motivul creșterii partidului în sondaje se datorează unor cauze externe PRM, dar și unora de ordin intern. Pe de o parte, românii au început să vadă că lipsa naționalismului din prim-planul politicii este extrem de nocivă pentru spiritul celor care simt și gândesc românește, țara fiind lăsată la cheremul celor care au predat-o integral unor interese obscure. Pe de altă parte, noua structură de conducere a PRM, cu Victor Iovici președinte, precum și restucturările efectuate la nivelul filialelor, au dus la creșterea încrederii românilor în reveninrea în forță a unicului partid autentic naționalist.

Cele 2,2 procente pe care PRM le are în sondaje, conform IMAS, sunt dovada evidentă că partidul se află în prezent pe drumul cel bun, iar implicarea Lidiei Vadim-Tudor, vicepreședinte al partidului, confirmă fatul că cei care gândesc românește sunt de acord că numele Vadim reprezintă o garanție a faptului că PRM va merge întotdeauna alături de interesele României, ale românilor”, se arată într-un comunicat de presă transmis de PRM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel