Ce a făcut Băsescu în ziua de după europarlamentare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Multe persoane așteptau o reacție a președintelui Traian Băsescu, după ce PMP a obținut puțin peste 6% la alegerile europarlamentare 2014, din 25 mai. Aceasta nu a venit deocamdată, șeful statului alegând să semneze mai multe decrete de decorare, luni, în ziua de după scrutinul electoral pentru Parlamentul European.

Vezi și: BEC, rezultate europarlamentare după numărarea a 99% din voturi

Potrivit Administrației Prezidențiale Traian Băsescu a semnat luni, 26 mai, o serie de decrete de decorare, după cum urmează:

- "Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat luni, 26 mai a.c., decretul de decorare a domnului Nicolae Văcăroiu, preşedinte al Curţii de Conturi.

(...) Decorarea a fost făcută la propunerea preşedintelui României, domnul Traian Băsescu".

- "Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat luni, 26 mai a.c., decretul de decorare a mai multor reprezentanţi ai Curţii de Conturi. 

(...) Decorarea a fost făcută la propunerea preşedintelui Curţii de Conturi, domnul Nicolae Văcăroiu".

Citește și: Bărbatul care l-a scuipat pe Băsescu: în celulă, mi s-a spus ce să declar ca să scap

- "Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat luni, 26 mai a.c., decretul de decorare a mai multor personalităţi din Republica Moldova

(...) Decorarea a fost făcută la propunerea ambasadorului României în Republica Moldova, domnul Marius-Gabriel Lazurca".

- "Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat luni, 26 mai a.c., decretul de decorare a Drapelului de luptă al Comandamentului Brigăzii de informaţii militare „Mareşal Alexandru Averescu”. 

(...) Decorarea a fost făcută la propunerea ministrului Apărării Naţionale, domnul Mircea Dușa".

- "Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat luni, 26 mai a.c., decretul de decorare a Drapelului de luptă al Brigăzii 6 Operaţii speciale „Mihai Viteazul”.

(...) Decorarea a fost făcută la propunerea ministrului Apărării Naţionale, domnul Mircea Dușa".

Vezi și: Rezultat șoc: PMP, pe primul loc. Urmează PNL, PDL și PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel