REFERENDUM GRECIA - 5 IULIE: Mesaj tranșant transmis de Alexis Tsipras după ce a votat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
REFERENDUM GRECIA - 5 IULIE. Premierul grec Alexis Tsipras a declarat, duminică, după ce a votat la referendumul pe tema propunerii de acord a creditorilor internaționali ai Greciei , că "nimeni nu poate ignora determinarea unui popor de a-și lua destinul în propriile mâini".

REFERENDUM GRECIA - 5 IULIE. "Voința guvernului poate fi ignorată de mulți. Dar voința poporului nu poate fi ignorată de nimeni", a spus Alexis Tsipras, citat de Agerpres, după ce a votat în circumscripția sa electorală din cartierul Kipseli, din nordul Atenei.

Citește și: Cum au votat la referendum foștii premieri greci

REFERENDUM GRECIA - 5 IULIE. Premierul elen a insistat că "astăzi poporul grec trimite un mesaj cum că și-a luat destinul în propriile mâini, că democrația învinge teama, hotărârea învinge propaganda fricii".

REFERENDUM GRECIA - 5 IULIE. Într-o circumscripție electorală plină până la refuz de camere de luat vederi și în aplauzele concetățenilor, Tsipras - îmbrăcat cu o cămașă albă și pantaloni gri - a lansat un mesaj și Uniunii Europene, afirmând că votul de duminică reprezintă "un mesaj al hotărârii nu doar de a rămâne în Europa, ci și de a trăi cu demnitate în Europa".

REFERENDUM GRECIA - 5 IULIE. Tsipras s-a declarat optimist în legătură cu rezultatul votului: "Astăzi este o zi de sărbătoare pentru că democrația este o sărbătoare. Sunt încrezător că mâine vom deschide o cale către toate popoarele Europei".

Vezi și: EXCLUSIV: Soarta Greciei este decisă! Ce se va întâmpla cu Tsipras după referendum

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel