Ce a declarat antrenorul Stelei după victoria cu Chelsea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, i-a răspuns tehnicianului spaniol al lui Chelsea, care declarase că golul marcat de Steaua a venit în urma unui penalty inexistent. Reghe a susținut că nu poate spune dacă a fost sau nu penalty, dar în cazul în care decizia arbitrului a fost corectă, jucătorul lui Chelsea care a comis faultul ar fi trebuit eliminat.

Antrenorul lui Chelsea acuză: Nu a fost penalty!

"Nu mă pot pronunța, dacă a fost sau nu penalty. Dar dacă arbitrul a luat decizia corectă, atunci se impunea și eliminarea jucătorului de la Chelsea", a declarat tehnicianul Stelei.

Victorie incredibilă pe Național Arena: Steaua – Chelsea 1-0

Întrebat ce jucător i-a plăcut cel mai mult în această seară, antrenorul roș-albaștrilor a răspuns că toată echipa s-a prezentat admirabil, dar a nominalizat câțiva jucători care au ieșit în evidență.

"Toți băieții au făcut un meci bun. Chipciu merită felicitat pentru evoluția sa, pentru că nu joacă în fiecare meci pe postul pe care l-am pus în această seară. Szukala l-a blocat foarte bine pe Torres, Chiricheș a jucat așa cum trebuie să o facă în fiecare săptămână. Râpă și Latovlevici s-au prezentat așa cum le-am cerut", a adăugat Laurențiu Reghecampf.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel