Ce a adus Huawei în România, înaintea altor state. Săvulescu, dezvăluire: Prima țară din lume
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Codruţ Săvulescu, senior solution manager al Huawei România, a spus, în cadrul dezbaterii ”Digitalizarea Romaniei, prioritate ZERO! Editia a II-a”, organizată de DC MEDIA GROUP, ce a adus nou HUAWEI în România. 

"Vorbim de digitalizare şi virtualizare foarte mult în domeniul tehnic. În 2008, HUAWEI a fost prima companie de telecomunicaţii care a pus bazele aşa zisului software define radio, echipamentul radio care poate să meargă în două tehnologii în aceeaşi bandă, în aceeaşi cutie. În 2010, România era prima ţară din lume care beneficia de acoperire 2G şi 3G în banda de 900 cu echipamente HUAWEI care aveau un buton, şi în clipa în care tehnologia migra din 2G în 3G, puteam face asta din acel buton, fără să schimbăm hardul. 

Prima dată am venit în România cu o tehnologie de transport, ALL IP, care a fost tot o inovaţie în România. Echipamentele pe care le dăm partenerilor noştri sunt 5G Ready de 5-6 ani de zile, dovadă că şi avem astfel de reţele funcţionale, şi nu doar în banda superioară, ci şi în benzile existente", a declarat Codruţ Săvulescu pentru DC NEWS. 

VEZI ŞI Codruţ Săvulescu, HUAWEI România: "Digitalizarea înseamnă trei lucruri, trei de O"

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel