Urmărește emisiunea live
CCR, decizie importantă. Alina Gorghiu, 2 ”mici întrebări” pentru Marcel Ciolacu
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Alina Gorghiu FOTO AGERPRES
Alina Gorghiu FOTO AGERPRES
Alina Gorghiu (PNL) are două întrebări pentru Marcel Ciolacu (PSD), în contextul în care luni se așteaptă o decizie importantă a CCR.

„Avem responsabilitatea să venim în Plen. Că ne place, nu ne place, de la Curte sigur vom avea soluția. Sau sper eu că o vom avea. (...) Am două mici întrebări pentru Marcel Ciolacu:

1. Dacă astăzi Curtea Constituțională spune că nu este conflict, vine PSD în sala de Plen la ora 16.00?

2. Dacă se hotărăște să nu vină și va păstra decizia pe care PSD a luat-o, mă întreb și eu, taie îndemnizația colegilor care nu vor fi la ședință? Ar fi un gest regulamentar, de bun simț, simbolic", a spus Alina Gorghiu la Antena 3.

Amintim că CCR discută sesizarea conflictului între președintele Klaus Iohannis și Parlament privind desemnarea pentru a doua oară a lui Ludovic Orban în funcția de premier. Sesizarea a fost făcută de Marcel Ciolacu, președinte al Camerei Deputaților, și Titus Corlățean, președinte interimar al Senatului. 

După ce Guvernul Orban a fost demis prin moțiune de cenzură, președintele Klaus Iohannis a decis să-l desemneze, din nou, pe Ludovic Orban pentru Palatul Victoria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel