Cazul unui bărbat care a șocat întreaga lume
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Adriana Nicolau
WhatsApp
Un bărbat în vârstă de 30 de ani a reușit să șocheze întreaga lume.

Cazul unui bărbat în vârstă de 30 de ani, care arată ca un copil, a atras atenția presei Chineze. Tânărul are înălțimea de doar 80 de centimetri. Acesta nu a mai crescut de la vârsta de 2 ani.

Wang Tianfang s-a născut în 1987, însă arată ca un copil. O boală necunoscută l-a afectat la vârsta fragedă de 2 ani, iar de atunci a rămas la aceeași înălțime. 

Din păcate, această boală i-a afectat și capacitatea de gândire, oprindu-i dezvoltarea inteligenței, astfel bărbatul nu poate vorbi. În permanență el este îngrijit de mama sa, în vârstă de 52 de ani, relatează Dailymail.

[citeste si]

Apropiații familiei i-au recomandat femeii să își abandoneze copilul de când acesta avea trei ani, însă femeia a refuzat. Aceasta și-a asumat să îl îngrijească, chiar dacă semnele bolii care l-au afectat au devenit destul de evidente.

Femeia face sacrificii pentru creșterea copilului, culegând frunze de ceai și făcând curățenie într-un oraș din apropiere. Pentru aceasta, singura dorință este aceea ca băiatul să trăiască, nu să-l vadă murind.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel