Urmărește emisiunea live
Cazul Novak Djokovic. Medicul Vasi Rădulescu: Pentru comunitatea oamenilor de știință, va fi un zero barat
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Tragere la sorți tablou Australian Open 2022. Cu cine va juca Djokhttps://media.dcnews.ro/image/202201/full/mircea-badea-a-Djokovic ar trebui să se vaccineze pentru a juca la turnee în Spania, anunță Guvernul de la Madrid
Tragere la sorți tablou Australian Open 2022. Cu cine va juca Djokhttps://media.dcnews.ro/image/202201/full/mircea-badea-a-Djokovic ar trebui să se vaccineze pentru a juca la turnee în Spania, anunță Guvernul de la Madrid
Medicul Vasi Rădulescu a transmis un mesaj legat de Novak Djokovic, după ce acesta a câştigat apelul depus împotriva anulării vizei de Australia.

„Poate Djokovic să mai câștige încă 10 Grand Slam-uri, pentru comunitatea oamenilor de știință și a celor care iubesc știința, el va fi un zero barat”, a scris, luni dimineață, medicul Vasi Rădulescu pe contul său de Facebook.

„Se spune că e bine să separi geniul de viciile și carențele omului, că toți cei care au excelat în anumite domenii au avut bubele lor mari și urâte. Ei bine, eu aici pur și simplu nu pot”, a subliniat medicul Vasi Rădulescu, adăugând: „Nu pot rupe campionul de caraghiosul care ignoră știința apărătoare de viață.”

Novak Djokovic a câştigat apelul depus împotriva anulării vizei de Australia

Amintim că jucătorul de tenis Novak Djokovic a câştigat, luni, apelul depus împotriva anulării vizei sale de Australia, cu o săptămână înaintea debutului primului turneu de Mare Şlem al anului, Australian Open. Judecătorul Anthony Kelly a respins anularea vizei şi a ordonat Guvernului australian să achite costurile legale şi să-l elibereze pe Djokovic.

Consilierul guvernamental Christopher Tran a notificat tribunalul federal că Ministerul Imigraţiei, Cetăţeniei, Serviciilor de migraţie şi Afacerilor multiculturale, care nu este ministerul care a anulat viza lui Djokovic, va lua în considerare dacă îşi va însuşi dreptul său de a anula viza jucătorului sârb.

În cursul zilei de luni, Djokovic a fost eliberat din centrul unde era reţinut pentru a fi împreună cu avocaţii săi în timpul audierii, iar judecătorul Kelly şi-a exprimat neliniştea legată de refuzarea derogării medicale pe care a obţinut-o iniţial Djokovic.

Avocaţii jucătorului şi-au prezentat argumentele în faţa tribunalului, iar oficialul guvernamental Tran a vorbit cu doar o jumătate de oră înaintea suspendării audierii. În timpul pauzei, cele două părţi au convenit, la îndemnul judecătorului, asupra faptului că Djokovic nu a primit timpul adecvat pentru a răspunde notificării de anulare a vizei sale.

În timp ce fanii lui Novak Djokovic sărbătoreau eliberarea sa, avocatul guvernului ar fi afirmat, conform The Guardian, că ministrul imigrației va lua în considerare folosirea unei puteri separate pentru a-i anula viza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel