Femeie băgată cu forța în ambulanță. Andreica - Durgheu, SCANDAL în direct. A fost abuziv sau nu?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Cosmin Andreica, liderul sindicatului Europol, și avocatul Constantin Durgheu s-au contrazis în direct pe subiectul cazului femeii din Cluj care a fost târâtă cu forța în ambulanță pentru că nu purta mască de protecție.

Cosmin Andreica, liderul sindicatului Europol, a declarat că acțiunile polițiștilor sunt justificate deoarece femeia a refuzat legitimarea și părea confuză. Acest lucru l-a enervat pe avocatul Constantin Durgheu, care are o cu totul altă părere despre acest caz. El susține că violența aplicată de forțele de ordine nu poate fi justificată nicidecum.

Redăm integral dialogul dintre cei doi:

Constantin Durgheu:  Am ascultat cu foarte mare atenție cele spuse de domnul Andreica și am constatat faptul că dânsul explică reacția colegilor prin faptul că femeia era confuză. Această stare de confuzie nu poate justifica folosirea violenței de către organe. Domnul Andreica spunea că atunci când polițiștii folosesc mijloacele din dotare sunt cercetați. Mijloacele din dotare nu prea a fost folosit, creierul nu a fost folosit în această situație pentru că dacă s-ar fi folosit creierul s-ar fi ajuns la concluzia că dacă acea persoană într-adevăr avea probleme psihiatrice, intervenția brutală nu face altceva decât să accentueze starea, nu să o facă să se simtă mai bine.

Cosmin Andreica:  Este justificată, a refuzat legitimarea.

Constantin Durgheu: Eu nu v-am întrerupt!

Cosmin Andreica:  Vorbim despre lege..

Constantin Durgheu:  Eu nu v-am întrerupt! Lipsa legitimării nu înseamnă târârea persoanei!

VEZI ȘI: Femeie din Cluj, băgată cu FORŢA într-o ambulanţă. Explicaţia oficială

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel