Cazul Caracal. Procurorul Ovidiu Popescu se poate întoarce la muncă. Acesta a fost audiat astăzi la CSM - UPDATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
CSM
CSM
Procurorul Ovidiu Popescu a fost audiat la sediul CSM. 

UPDATE: Procurorul Ovidiu Popescu se poate întoarce la muncă, precizează România TV. Decizia a fost luată de CSM. În ultimele luni, Ovidiu Popescu a fost suspendat din funcție. 

Astăzi însă, după mai bine de două ore de audieri, pocurorului i-a fost ridicată suspendarea de a-și desfășura activitatea. 

Procurorul rămâne însă cu dosarul penal de la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, pentru neglijență în serviciu. 

- Știrea inițială - 

La ora 10 a început ședința în care este audiat procurorul de la Caracal, Ovidiu Popescu. Acesta a ajuns la CSM în urmă cu puțin timp, susține România TV. 

Procurorul care i-a ținut pe polițiști în fața curții lui Gheorghe Dincă riscă să fie exclus din magistratură. La CSM a fost înregistrat un dosar cu grave abateri disciplinare pe numele procurorului. 

De altfel, și Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție are un dosar pe numele acestui procuror. Ovidiu Popescu este urmărit penal pentru gravă neglijență în serviciu, cu privire la modul în care a acționat în ancheta pentru găsirea Alexandrei Măceșanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel