Cazul Caracal: Investigator amenințat și cu mașina distrusă. Răspuns pentru Chirieac despre implicarea poliției
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
FOTO: Captură România TV
FOTO: Captură România TV
Mașina unui jurnalist de investigații a fost vandalizată. Mai mult, acesta a primit nenumărate amenințări în ultima perioadă după ce a făcut diferite dezvăluiri publice. 

Investigatorul Rocco Xavi, colaborator al postului de televiziune România TV, a fost ținta unor amenințări în ultima perioadă după ce a făcut mai multe dezvăluiri cu privire la mafia prostituției din Italia, coordonată de clanuri din România. Mai mult, mașina jurnalistului a fost vandalizată în centrul orașului Milano. 

”Am făcut niște cumpărături și când m-am întors am găsit mașina spartă. Nu au furat nimic. De când am început să vorbim de Baboi, au început amenințările”, a susținut Rocco Xavi.  

Legătură cu cazul Caracal

Bogdan Chirieac, analist politic, invitat în studioul România TV, a reacționat cu privire la acest caz. 

”Știm sigur că e în legătură cu ceea ce noi credem, că nu am reușit să facem și autoritățile să creadă, cu așa numita rețea de prostituție a lui Dincă? Fără doar și poate că face o legătură cu asta. Dar poliția italiană ce spune despre asta?”, a precizat Bogdan Chirieac în direct la România TV. 

Investigatorul Rocco Xavi i-a răspuns analistului politic: ”Problema este că poliția nu se bagă cu prostituția. Nu văd asta o problemă așa de mare. Am încercat de multe ori să vorbim cu procurori, cu poliția”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel