Cazul Caracal. O nouă victimă a rețelei lui Dincă rupe tăcerea: "Las copilul la o uşă de fier, îl iau de la o uşă de fier"
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă
O tânără care ar fi fost traficată de rețeaua lui Gheorghe Dincă a povestit traumele prin care trece. 

O tânără pe nume Larisa, presupusă a fi o nouă victimă a rețelei lui Gheorghe Dincă de la Caracal a făcut dezvăluiri uluitoare în direct la România TV. 

Aceasta ar fi fost obligată să se prostitueaze și ar fi recunoscut-o pe fiica monstrului de la Caracal între cei care au traficat-o.

Iată o parte din declarația tinerei: 

"Larisa de azi este tristă, este speriată, nu mai are încredere în oameni... Aceste persoane nu numai că au distrus visurile mele, au distrus visurile multor alte fete. (...) Dacă aș da timpul înapoi, nu aș mai avea așa multă încredere în rude, în prieteni... Aș asculta mai mult de părinții mei. Nu vezi o fată de pe stradă, care se prostituează, care râde, care zâmbește... Cred că le-au distrus viețile", a precizat Larisa. 

Acum, cea mai mare grijă a Larisei este copilul.

"L-am înscris la o școală privată, cu porțile închise. Îl las la o ușă de fier, îl iau de la o ușă de fier. Mi-e frică să nu mi-l răpească, să nu i se întâmple ceva. După ce mi s-a întâmplat mie și acum, cu ultimul caz, cu Luiza și Alexandra, îmi e mult mai frică ca înainte. Frica mea cea mai mare este ca aceste persoane care mi-au făcut mie rău să nu îi facă rău copilului meu", a mai povestit Larisa, în interviul pentru România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel