Cazul Caracal. Mama Luizei: Zbier la toată țara să fie identificată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Luiza Melencu. Foto: Facebook
Luiza Melencu. Foto: Facebook
Ancheta în cazul Caracal este departe de a fi deslușită, iar familiile tinerelor dispărute sunt tot mai nedumerite. Familia Luizei Melencu a făcut un nou apel către autorităție din România. 

În direct la România TV, mama Luizei Melencu a transmis un mesaj disperat autorităților din România pentru ca o femeie, care ar fi fost surprinsă pe o cameră de supraveghere și care ar fi urmărit-o cu privirea pe Luiza Melencu, să fie găsită. 

”În dosarul fiicei mele este un filmuleț cu această doamnă în roșu care până în momentul de față nu a fost indentificată. Am zbierat și zbier la toată țara să fie indentificată. Eu știu că această doamnă are legătură cu fiica mea, sunt ferm convinsă. Ce răspunsuri ne dau autoritățile? Noi nu știm nimic. Mâine este 14 septembrie, se împlinesc cinci luni de când Luiza nu este”, a precizat mama Luizei Melencu în direct la România TV.

Bunicul Luizei, afectat de situație

În cadrul aceleiași intervenții televizate a intervenit și bunicul Luizei care s-a arătat vizibil afectat de situație. 

”Să plătească cei care sunt plătiți de stat și nu și-au făcut datoria. Hoții, bandiții, criminalii, au tot ce le trebuie. Nu mai putem răbda”, a strigat bunicul Luizei Melencu în direct la România TV. 

Familia Luizei Melencu mai este de părere că Gheorghe Dincă nu a acționat singur, iar că în acest caz ar exista o întreagă rețea de traficanți. Mai mult, mama fetei dispărute crede că aceasta este încă în viață. 

VEZI ȘI: Anchetă Caracal. CD-ul cu înregistrarea de la 112, scos din dosar. Avocatul Tonel Pop: Plicul era gol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel