Caz șocant. Un copil de 6 ani și-a împușcat profesoara. I-ar fi spus unei colege că voia sa îi dea foc și să vadă cum moare în fața lui
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Caz șocant. Un copil de 6 ani și-a împușcat profesoara. I-ar fi spus unei colege că voia sa îi dea foc și să vadă cum moare în fața lui / Foto: Pixabay, de MikeGunner
Caz șocant. Un copil de 6 ani și-a împușcat profesoara. I-ar fi spus unei colege că voia sa îi dea foc și să vadă cum moare în fața lui / Foto: Pixabay, de MikeGunner
Un copil de doar 6 ani și-a împușcat profesoara, un caz care a șocat pe toată lumea.

Un caz șocat a avut loc în SUA. Un copil de doar 6 ani și-a împușcat profesoara, o femeie în vârstă de 25 de ani. Se pare că înainte de tragicul eveniment, profesorii și-au exprimat îngrijorarea cu privire la comportamentul băiețelului care a împușcat-o pe Abby Zwerner, la școala elementară Richneck din Newport News, Virginia, dar au fost ignorați, scrie Mirror.

Copilul ar fi folosit un pistol Taurus de 9 mm pentru a o împușca pe Abby Zwerner pe 6 ianuarie. În plus, ies la iveală alte detalii șocante. Se pare că băiețelul de 6 ani i-ar fi spus unei colege de-ale tinerei de 25 de ani că "voia să-i dea foc și să o privească cum moare". El i-ar fi scris un mesaj în care i-ar fi spus că o urăște pe Abby Zwerner. Îngrijorată, colega profesoarei a arătat mesajul administratorilor școlii, dar aceasta ar fi fost sfătuită să ignore amenințarea.

În plus se pare că acesta nu este singurul incident în care băiețelul a fost implicat. Anterior, profesoara sa ar fi cerut ajutor după ce băiatul a început să arunce cu scaune și cu alte obiecte prin clasă. Într-un alt incident, copilul ar fi blocat un profesor și mai mulți elevi în sala de clasă după ce a baricadat ușile.

Profesorul a fost forțat să lovească în ușă de mai multe ori și în cele din urmă au fost eliberați, după ce un coleg a auzit gălăgia și a deschis ușa.

Cum se simte profesoara împușcată

Noile dezvăluiri au apărut după ce băiatul a adus în școală o armă și și-a împușcat profesoara. Potrivit anchetatorilor arma era cumpărată legal de către mama sa.

Din fericire, profesoara a scăpat cu viață. Femeia a primit îngrijiri medicale și a fost externată din spital la începutul acestei săptămâni. Ea își continuă acum recuperarea acasă. Între timp, pentru prima dată de la incident, familia băiatului a reacționat într-o declarație publicată de avocatul lor.

„Ne gândim la profesoara fiului nostru și ne rugăm pentru vindecarea ei în urma unei astfel de tragedii de neimaginat, când ea i-a slujit cu abnegație pe fiul nostru și pe copiii din școală”, au transmis aceștia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel