Caz șocant: Trupul unui bărbat carbonizat, găsit într-o casă incendiată intenționat, în Vrancea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
 FOTO: Freepik @Sketchepedia
FOTO: Freepik @Sketchepedia
Descoperire şocantă într-o locuinţă incendiată din Vrancea. Incendiul fusese pus intenţionat. 

Trupul carbonizat al unui bărbat a fost găsit de pompierii vrânceni într-o locuinţă care a ars în comuna Bilieşti, din primele cercetări rezultând faptul că locuinţa a fost incendiată cu intenţie, a informat, joi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

"Joi, în jurul orei 1,50, un apel la numărul unic de urgenţă 112 anunţa izbucnirea unui incendiu la o locuinţă din comuna Bilieşti. Spre locul indicat s-au deplasat, în cel mai scurt timp, trei echipaje de la Detaşamentul de Pompieri Focşani, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, atât la nivelul acoperişului locuinţei, cât şi la două anexe. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite de pompieri, după aproximativ patru ore de luptă cu flăcările. În timpul intervenţiei, în interiorul uneia dintre anexe a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat", a precizat ISU Vrancea.

De asemenea, echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat şi a transportat la spital o femeie care a făcut un atac de panică în urma incendiului, scrie Agerpres.

CITEŞTE ŞI Un bărbat este suspectat că ar fi incendiat un imobil din Crişan, Tulcea. Casa i-ar aparține lui Miron Mitrea

Se fac cercetări



Potrivit pompierilor, din primele cercetări la faţa locului, cauza probabilă a incendiului o reprezintă folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

În urma evenimentului au ars acoperişul locuinţei şi două anexe în suprafaţă totală de circa 180 metri pătraţi, mobilier, aparatură electrocasnică şi bunuri de uz gospodăresc.

Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au petrecut faptele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel