Caz Mirela Vaida. Adriana Bahmuțeanu: Am fost atacată într-o farmacie. Fac o petiție la Primăria Sector 1
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Caz Mirela Vaida. Adriana Bahmuțeanu: Am fost atacată într-o farmacie. Fac o petiție la Primăria Sector 1 / Captură Antena 3
Caz Mirela Vaida. Adriana Bahmuțeanu: Am fost atacată într-o farmacie. Fac o petiție la Primăria Sector 1 / Captură Antena 3
Adriana Bahmuțeanu a reacționat vineri seară, după ce Mirela Vaida a fost atacată, în direct, în timpul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, unde o femeie dezbrăcată a intrat în platou și a aruncat cu un bolovan.

„Din păcate, aceasta este situația în România. (...) Eu vă întreb sincer de ce, totuși, autoritățile locale nu fac ceva să-i adune de pe străzi?! Nimeni nu-i adună de pe stradă. (...) Îmi pare extrem de rău pentru ce i s-a întâmplat Mirelei Vaida, dar gândiți-vă că ei se uită la televizor și își pun targetul pe câte o vedetă. Noi, persoanele publice, cum ne putem apăra dacă societatea, Guvernul nu ne apără?!”, a spus Adriana Bahmuțeanu, vineri seară, la Antena 3.  

Ana Maria Bujor a spus ulterior: „Eu o cunosc pe femeia respectivă. S-a luat și de mine pe stradă.”

„Chiar m-am gândit să fac o petiție la Primăria Sector 1. Sunt mulți pe stradă... vă rog să mă credeți! Nimeni nu face nimic, iată ce se poate întâmpla dacă autoritățile nu-și fac treaba”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu. 

„Am fost atacată într-o farmacie, acum câțiva ani. Nu s-a întâmplat absolut nimic, a reușit să fugă. Dacă mă omora, plătea cineva?!”, a mai zis Adriana Bahmuțeanu. 

„Lucrurile sunt șocante! La nivel de persoane publice este problema. Mirela Vaida nu este vreo milionară, nu vă gândiți că are gardă de corp și șofer. Nu”, a spus Bahmuțeanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel