Cătălina Ponor și Marian Drăgulescu, medalii de aur
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Gimnaștii români Cătălina Ponor și Marian Drăgulescu au cucerit medalii de aur la bârnă și, respectiv sărituri, tripla campioană olimpică de la Atena adjudecându-și și medalia de argint la sol, în cadrul concursului de "Cupă Mondială" de la Szombathely (Ungaria).

Astfel, la primul aparat al reuniunii de duminică, Marian Drăgulescu a reușit o săritură care îi poartă numele aproape perfectă, fiind notat de brigada de la execuție cu 9,400, cu un total de 15,000, iar la a doua săritură a primit 14,566, media foarte bună, de 14,783 puncte, asigurându-i detașat primul loc. 

De asemenea, cu medalia de aur a fost recompensată și Cătălina Ponor, exact la aparatul care a urmat în program, bârna, unde, cu 13,933 (dificultate 5,6, execuție 8,333), gimnasta română a ocupat prima poziție a podiumului. La sol, Cătălina Ponor s-a clasat pe locul secund, cu 13,566, după canadianca Brooklyn Moors. 

O comportare meritorie au avut în această a doua zi a finalelor și ceilalți sportivi români calificați în această fază a concursului de "Cupă Mondială": Maria Holbură a fost a 4-a la bârnă, cu 12,266, Vlad Cotuna, tot pe 4 la paralele, cu 14,400, iar Cristian Bățagă a fost al 5-lea la sărituri, cu 13,933.

Sâmbătă, în prima zi a finalelor, Marian Drăgulescu a câștigat medalia de argint la sol, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel