Cătălin Ţibuleac (AMDTDD): Delta Dunării, în topul preferinţelor turiştilor după relaxare
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
Delta Dunării a fost destinaţia preferată de turiştii români în perioada minivacanţei de Rusalii, dovadă fiind gradul de ocupare al unităţilor de cazare, situat între 87-100%. În acest sens, estimăm că Delta Dunării va rămâne una dintre cele mai apreciate destinaţii turistice din România în anul 2020.

În prezent, Delta Dunării este una dintre cele mai sigure destinaţii din România, fiind una dintre cele mai izolate, unice şi protejate zone turistice, administratorii unităţilor de cazare asigurând toate măsurile necesare pentru protejare turiştilor şi a angajaţilor. Important este că în marea majoritatea a cazurilor, preţurile pentru un sejur în Delta Dunării au rămas la acelaşi nivel ca anul trecut.

În această minivacanţă, cele mai căutate activităţi de recreere au fost: pescuitul, traseele de caiac-canoe, plajele sălbatice, cicloturismul, plimbările pe canale şi traseele safari în pădurile Letea şi Caraorman.

"Prezenţa masivă a turiştilor în minivacanţa de Rusalii, dovedeşte că Delta Dunării este una din destinaţiile preferate, deocamdată doar de turiştii români, care îşi doresc experienţe de neuitat în natură, cu măsuri de siguranţă bine puse la punct, condiţii de distanţare socială şi gastronomie tradiţională. Pentru vacanţă, Delta Dunării a devenit una dintre cele mai sigure destinaţii, unde turiştii pot practica ecoturismul, lent, de vizitare, armonios îmbinat cu biodiversitatea, multiculturalitatea, tradiţiile şi gastronomia locală. Îi învităm pe toti cei care îşi doresc să petreacă vacanţa într-un loc protejat, unic în lume, să viziteze Delta Dunării" a declarat Cătălin Ţibuleac, preşedintele AMDTDD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel