Cătălin Striblea, reacție în cazul directoarei care bate copii la grădiniță
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cătălin Striblea comentează în legătură cu imaginile șocante filmate într-o grădiniță privată din Capitală, unde se vede cum micuții sunt bruscați de directoarea instituției, exprimându-și, totodată, și o mirare a sa față de părinții care și-au înscris copiii la acea grădiniță. 

"Ca exista o directoare care bate copii la gradinita, nu ma mai mira. O gramada de oameni care nu au nicio treaba si-au facut un business din educatie. Dar sa-ti dai copilul la o gradinita neautorizata, sa nu verifici daca este inscrisa in sistemul de educatie sau sa stii toate astea si tot sa dai copilul acolo, ei bine, asta ma mira. Pentru ca primul responsabil pentru copil este parintele. In rest, asta nu e o scuza pentru femeia aceea. Ci un gand care spune ca astfel de situatii pot fi evitate prin implicare", a scris Cătălin Striblea pe Facebook.

Citește și: Scene șocante, surprinse într-o grădiniță privată din Capitală

Directoarea unei grădinițe private, din cartierul Cotroceni din Capitală, a fost filmată în timp ce îi bătea pe cei mici și îi târa pe jos.

Totul a ieşit la iveală după ce copiii au ajuns acasă plini de vânătăi şi le-au povestit părinţilor că au fost loviţi de directoare. Revoltaţi, părinţii au depus plângere la poliţie.

Directoarea a fost ridicată de poliţişti joi seară, dar acum este cercetată în libertate pentru rele tratamente aplicate minorului. Femeia neagă că ar fi vinovată, susținând că totul a fost pus la cale de o fostă prietenă, care ar fi vrut să se răzbune.

Pe de altă parte, reprezentanții Inspectoratului Școlar al Capitalei spun că grădinița nu era autorizată și funcționa ilegal.

Citește și: Liana Stanciu, revoltată de ce a văzut la televizor: Ar trebui excluși

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel