Cătălin Predoiu, mesaj pentru Gabriel Oprea înainte de moțiunea de cenzură a PNL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Premierul din umbră al PNL, Cătălin Predoiu, i-a transmis un mesaj liderului UNPR, Gabriel Oprea, cu o seară înainte de votul din Parlament cu privire la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ponta.

"Vreau să mă adresez unui om foarte important în statul român la ora asta, dl Gabriel Oprea, un om care a demonstrat eficiență în politică în ultimii ani, un om care a fixat ca obiectiv central al partidului său apărarea unui interes public mai larg, dincolo de interesele partinice, interesul național, un om experimentat, de ani de zile în mecanismele puterii, care nu poate să nu înțeleagă că acest drum nu mai are mulți kilometri și un om care nu poate să nu înțeleagă, cu cât mai târziu i se pune capăt acestei formule politice, cu atât mai rău pentru România.

Eu înțeleg și ce înseamnă angajamente, înțeleg și onoarea de a-ți respecta cuvântul față de un partener, și e bine să fii așa în politică. Dar nu există nici o onoare și nici o obligație mai presus de obligația de a servi binele națiunii. Ori, este evident pentru toată lumea, și sunt convins că și pentru dl viceprim-ministru Gabriel Oprea, că această formulă de guvernare rănește în fiecare zi România", a spus Cătălin Predoiu, în ediția de joi a emisiunii "Jocuri de putere", de la Realitatea TV.

Vezi și: Momente stânjenitoare pentru un liberal, în direct la TV! Cum i-a dat ”șah mat” un lider PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel